Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Elérheti célját

a Széchenyi-Uniqa

Az asztaliteniszezőknél a megyei csapatok közül a férfiaknál a Széchenyi-Uniqa szerepel az NB I-ben. Az egyetemi csapat – ahogy azt a bajnokság kezdetekor célkitqzéseikben vázolták – a bentmaradásért harcol.

Asztalitenisz

A szezon felénél, bár pontszámban hátrányban vannak riválisaikkal szemben, az esély reálisan megvan arra, hogy a tavasz folyamán elkerüljék a kiesést érő utolsó két helyet.
A bentmaradáshoz mindenképpen nyerni kell itthon a Kaposvár és a Pécs ellen, de nem állnak esélytelenül asztalhoz a győriek Székesfehérváron és Szombathelyen sem.
A bajnokság első szakaszát az Albert Zoltán, Vígh Zsolt edzőpáros így értékelte: „Egyenletes, jó teljesítményt nyújtott Hegedqs Béni, akit sajnos az utolsó mérkőzéseken egy térdsérülés is hátráltatott, de a téli pihenőben nagyon reméljük, teljesen rendbe jön. Horváth Attila nagyon lelkiismeretes játékos és tavasszal a kritikus meccseken nagy szükség lesz rá. Reméljük, rendelkezésre tud állni annak ellenére, hogy jelezte, családi elfoglaltságai miatt ez nem lesz mindig egyszerq. Putz Józsefnek voltak kifejezetten jó meccsei, de játéka sokszor nagyon hullámzó volt. Ez jó lenne, ha stabilizálódna. Kovács Zsolt negyedik pozícióban nagyon fontos lenne, hogy mindig a csapat rendelkezésére álljon, mert ez az ősszel nem mindig volt így.”
Nehéz folytatás vár az együttesre, hiszen nemcsak a csapatnak, a megyei asztaliteniszsportnak is fontos, hogy maradjon NB I-es csapata, hiszen ha az egyetemiek kiesnek, akkor a férfiaknál négy év után ismét nem lesz a közvetlen élvonalban csapat.

A tavaszi menetrend

Január 13., 16 óra: Széchenyi-Uniqa–Celldömölk. Február 4., 11 óra: Bük–Széchenyi-Uniqa. Február 10., 16 óra: Széchenyi-Uniqa–Kaposvár. Február 17., 11 óra: Harkány–Széchenyi-Uniqa. Március 11., 16 óra: Széchenyi-Uniqa–Mohács. Március 17., 11 óra: Székesfehérvár–Széchenyi-

Uniqa. Április 7., 16 óra: Széchenyi-Uniqa–Pécs. Április 22., 11 óra: PEAC-Pécs–Széchenyi-Uniqa. Május 13., 14 óra: Szombathely II–Széchenyi-Uniqa.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Petárdától égett ki egy épület

Még keresi a rendőrség azt az ismeretlent, aki petárdával gyújtott fel egy vályogházat szilveszter… Tovább olvasom