Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Elejtettek egy halottat a részeg betegszállítók

A berettyóújfalui kórház dolgozói olyan részegek voltak, hogy előtte rossz osztályon keresték a halottat, és egy alvó beteget akartak elvinni helyette.
Olyan részegek voltak a betegszállítók, hogy először egy alvó beteget akartak a hullaházba vinni, majd elejtettek egy halottat a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban péntekről szombatra virradó hajnalban - tudta meg az RTL Klub híradója.

Muraközi Zoltán, a kórház főigazgatója az MTI-nek azt mondta, hogy a két ügyeletes betegszállítónak hajnali két órakor kellett volna az egyik krónikus osztályon elhunyt beteget a halottasházba vinni. A betegszállítók a 81 éves férfi holttestét elejtették, az esetet a nővérek azonnal jelentették az ápolási igazgatónak. Az ápolási igazgatóval együtt azonnal a kórházba ment és megszondáztatták a betegszállítókat, a vizsgálat pozitív volt.

A két betegszállító előzőleg egy másik osztályon kereste a halottat, és egy ott alvó betegre hitték azt, hogy halott, és őt akarták levinni a halottasházba.

Azonnal felfüggesztették a betegszállítóakt, és újakat hívtak be ügyeletbe.
A főigazgató főbenjáró bűnnek nevezte, hogy munkaidőben alkoholt fogyasztottak a betegszállítók, de ez eltörpül amellett, hogy elejtették a holttestet, amin sérüléseket találtak - mondta az igazgató.

A két betegszállító munkaviszonyát hétfőn várhatóan azonnali hatállyal megszüntetik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól tippelt? Ezek a hatos lottó nyerőszámai

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 19. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a… Tovább olvasom