Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Elbírálják a megyei pályázatot

Győr-Moson-Sopron - Április 30-ig kellett benyújtani a szükséges anyagokat a megyei pályázatokra (korábbi elnevezésükön ˝megyei alapokra˝).

A megyei pályázatokra 6 nagy témacsoportban (területfejlesztési-környezetvédelmi-mezőgazdasági; egészségmegőrző és nyugdíjasszervezeteket támogató; oktatási-kulturális-sport; nemzetiségi tevékenységet támogató; polgárőrségeket és önkéntes tűzoltóságokat támogató; külkapcsolati és idegenforgalmi) 52 millió forintot különített el 2009. évi költségvetésében a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat.
A 11 nagy témakörre közel 1160 pályamunka érkezett, ezek közül a legtöbb pályázatot az idei évben is kulturális és egészségügyi témában nyújtották be.

Kulturális célok megvalósítására közel 200 pályázat érkezett, a felosztható 5,25 millió forintra 37,7 millió forintot kitevő igénnyel.

A pályázatok beérkezését követően azok rendszerezése, döntés-előkészítése megtörtént. A közgyűlés szakbizottságai a napokban kezdik meg a pályázatok értékelését, bírálatát, majd döntést hoznak a támogatásról, illetve az odaítélt pénzeszköz nagyságáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellenőrzés az utakon

Péntektől a nyári szezonban kiemelten ellenőrzi a Nemzeti Közlekedési Hatóság a különjárati… Tovább olvasom