Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Éjszakai razzia

Razziát tartott a rendőrség, a fogyasztóvédelmi felügyelőséggel, valamint a vám- és pénzügyőrséggel karöltve csütörtökön hajnalban a megyeszékhelyen
–  Razziát tartott a rendőrség, a fogyasztóvédelmi felügyelőséggel, valamint a vám- és pénzügyőrséggel karöltve csütörtökön hajnalban a megyeszékhelyen – jelentette be a sajtónak a hétvégén dr. Reinhoffer Csaba rendőr alezredes, a Győri Rendőrkapitányság bqnügyi osztályvezetője. A bqnmegelőzési célú ellenőrzéseket a későbbiekben rendszeresen megismétlik. A héten lezajlott első ilyen akcióban 14 rendőr, 4 pénzügyőr és 2 fogyasztóvédelmi felügyelő vett részt.

A rendőrök körözött személyeket, illetve az esetleges nemzetközi emberkereskedelem, a kábítószer-fogyasztás jeleit keresték, miközben a vám- és pénzügyőrség emberei a jövedéki termékek forgalmazásának szabályait, a fogyasztóvédelem pedig a nyugtaadást ellenőrizte.

Az osztályvezető elmondta, a vendégeket, a személyzetet és a táncos lányokat is kivétel nélkül igazoltatták. Körözött személyt nem találtak, kábítószer-fogyasztásra utaló jeleket sem, sőt, a jövedéki termékekre vonatkozó szabályokat is betartotta az ellenőrzött egység. A nyugtaadási kötelezettséget illetően a fogyasztóvédelem föllelt némi kifogásolnivalót, az első ellenőrzés eredményei azonban nem túl riasztóak. Ettől függetlenül a rendőrkapitányság a megyeszékhely éjszakai életét továbbra is fokozottan figyelemmel kíséri. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csörgő Sándor a legtöbbet idézett magyar matematikus

A szegedi egyetem Bolyai-intézetében Csörgő Sándor valószínűségszámítással és matematikai… Tovább olvasom