Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Éjszakai

razzia Győrben

– Razziát tartott a rendőrség, a fogyasztóvédelmi felügyelőséggel, valamint a vám- és pénzügyőrséggel karöltve a megyeszékhelyen – jelentette be a sajtónak dr. Reinhoffer Csaba rendőr alezredes, a Győri Rendőrkapitányság bqnügyi osztályvezetője.
A bqnmegelőzési célú ellenőrzéseket a későbbiekben rendszeresen megismétlik. Az első ilyen akcióban 14 rendőr, négy pénzügyőr és két fogyasztóvédelmi felügyelő vett részt. A rendőrök körözött személyeket, illetve az esetleges nemzetközi emberkereskedelem, a kábítószer-fogyasztás jeleit keresték, miközben a vám- és pénzügyőrség emberei a jövedéki termékek forgalmazásának szabályait, a fogyasztóvédelem pedig a nyugtaadást ellenőrizte. Dr.

Reinhoffer Csaba osztályvezető elmondta, a vendégeket, a személyzetet és a táncos lányokat is kivétel nélkül igazoltatták. Körözött személyt nem találtak, kábítószer-fogyasztásra utaló jeleket sem, sőt, a jövedéki termékekre vonatkozó szabályokat is betartotta az ellenőrzött egység. A nyugtaadási kötelezettséget illetően a fogyasztóvédelem föllelt némi kifogásolnivalót, az első ellenőrzés eredményei azonban nem túl riasztóak. Ettől függetlenül a rendőrkapitányság a megyeszékhely éjszakai életét továbbra is fokozottan figyelemmel kíséri.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogadóóra

Mosonmagyaróvár. Sári Gyöngyi önkormányzati képviselő holnap délután 4 és 5 óra között a… Tovább olvasom