Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Együtt az iskoláért

A szép, igényes környezet kialakítása nem feltétlenül pénz kérdése. Ezt bizonyította nemrég a rábapordányi szülők egy csoportja. Az iskola bejárata előtti rész parkosítását régóta terveztük. Hívásunkra lelkesen jöttek kapával, gereblyével, és hoztak rengeteg virágpalántát és -hagymát, hogy a gyerekekkel közösen szebbé tegyük környezetünket.

Köszönjük az anyukáknak, Emőkének, Editnek, Tímeának, Rózsikának, Szilvinek, Juditnak, Líviának, Mariannának és az egyetlen apukának, Józsinak, hogy egész délután velünk együtt ástak, kapáltak, ültették a virágokat. Köszönjük minden kedves szülőnek, nagyszülőnek a virágpalántákat, a virághagymákat – rengeteget kaptunk! Megható volt tapasztalni a lelkesedést, a segíteni akarást. Egyik nagymama például három kövirózsáját szedte ki kertjében, hogy ő is hozzájáruljon a sziklakerthez.
Köszönet illeti a felsős napköziseket, Attilát és Zsoltit, akik még az esti sulibuliról is elkéstek, csak hogy befejezzék a munkát, és Robit, aki egyedül ásta fel a virágágyás kemény földjét. A lányok sem maradtak ki a munkából, a járdaszegély kitisztítása Eszter és Betti munkáját dicséri. Adrienn és Klaudia a délutáni szabadidejüket áldozták fel, hogy segítsenek. Mindenkit nem tudunk név szerint megemlíteni, de természetesen dicséret jár azoknak is, akik összeszedték a szemetet, lesöpörték a járdát.
Köszönjük igazgató úrnak és fiának, hogy a „férfimunkákban” segítségünkre voltak. Tavasszal az udvaron folytatjuk a szépítgetést. Felújításra vár az udvari sakktábla, a pingpongasztalok, festésre az udvari padok. Reméljük, akkor is szép számmal lesznek majd segítőink, és együtt örülünk a munkánk nyomán megszépült környezetünknek.
Márti tanító néni és Edit tanár néni, Rábapordány

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

fc sopron: már kiesőjelölt az újabb kudarc után

Tovább olvasom