Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Egyesületben a gazdaság szereplői

Tizenegy gazdasági szervezet összefogásával pénteken megalakult a Csongrád Megye Gazdaságának Felemelkedéséért Egyesület Szegeden, a kereskedelmi és iparkamara székházában.
Tizenegy gazdasági szervezet összefogásával pénteken megalakult a Csongrád Megye Gazdaságának Felemelkedéséért Egyesület Szegeden, a kereskedelmi és iparkamara székházában. Gazdasági és hivatásrendi kamarák, vállalkozói, munkaadói szövetségek döntöttek úgy, hogy a megye és a régió gazdasági felemelkedése, versenyképességének erősítése érdekében egyeztetik programjaikat, összehangolják képességeiket, lehetőségeiket. Következetes gazdasági érdekérvényesítést, tanácsadást, felkészítést, a támogatási lehetőségek felkutatását, a kapcsolati tőke, lobbilehetőségek mozgósítását (beleértve a megyéből elszármazott befolyásos személyek megkeresését is) ígérik. Az egyesület nyitott más gazdasági szereplők, magánszemélyek csatlakozása iránt.


Alapítók

Az egyesület alapítói: kereskedelmi és iparkamara; iparszövetség; KISOSZ; ipartestület; mezőgazdasági társaságok, szövetkezők, vállalkozók szövetsége; agrárkamara; személy- és vagyonvédelmi kamara; mérnökkamara; ügyvédi kamara; VOSZ.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holland győzelem a szerbek ellen

Hollandia szokásos labdatartó játékát kiválóan játszva gyors szélsőinek köszönhetően legyőzte a… Tovább olvasom