Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Egy nyudíjba vonuló prosti könyve a legkelendőbb Brazíliában

A skorpió édes mérge - ez ma Latin-Amerika legnagyobb könyvsikere. A szerző alig 21 éves, vallomásait a világhálón százezrek kísérték figyelemmel. Surfistinha - így nevezi magát a lány, amely szörfölő lányt jelent. De miért olyan népszerű egy fiatal szörfös könyve? Hogy lehet egyáltalán emlékiratokat írni 21 éves korban?
A lányt családja adoptálta, és a legjobb iskolákba járatta. Őt azonban egyáltalán nem érdekelte a tanulás, gyakran elcsavargott. Lopni kezdett a boltokban, és amikor elkapták a rendőrök, boldog volt.

"A letartóztatás során erotikus gyönyört éreztem" - számol be erről a könyvében. Persze azután valódi erotikus élvezetekre is sor került. Majd miután ifjú hősnőnk rászokott a kábítószerre, akkut pénzhiány lépett fel. Mit tesz egy középosztálybeli diáklány, hogyha pénzre van szüksége, méghozzá sokáig és sokra? Piacra bocsátja bájait. A szörfös lány csinos készpénz ellenében osztotta meg jól fizető urak ágyát.

Egyszer csak rájött arra, hogy a világhálón ma már mindenki közzéteheti a saját hétköznapi élményeit is, és megindul az éjszakai beszámolók áradata. Mikor, hol, hogyan és kivel - ezekre az alapkérdésekre kereste a választ, mind többre az a fiatal, aki a szörfös lány naplóját lelkesen követte az interneten. A partnerek lelkesedése egy picit visszafogottabb volt, hiszen ki szeretne ilyen minőségben hírnévre szert tenni.

A könyvkiadók azonnal ráharaptak az újdonságra, és százezer példányban hozták ki az első kiadást, amely perceken belül el is fogyott. Brazília nagy ország, de a rossznyelvek szerint elősegítette a mű népszerűségét, hogy sok közismert, közéleti nagyságra is rá lehetett ismerni a szörfös lány naplójában.

Az érintettek egyelőre meglapulnak, vagy igyekeznek jó képet vágni a dologhoz. Annál is inkább, mert vége a szörfös lány karrierjének. A második kiadás már azt is közli a reménykedő olvasókkal, hogy a 21 éves szerző immár az erény útjára tért. Férjhez ment egy kuncsaftjához, akibe időközben beleszeretett. Hogy lesz így újabb könyv? Kérdezték a népszerű szerzőt.

„Ki akar olvasni egy házaspár hétköznapjairól? Maradt még a múltamból néhány szaftos történet - nyugtatta meg a rászorulókat az ifjú hölgy. Különben sem ábrándozom a Nobel-díjról. Könyvem, A skorpió mérge ehhez túlságosan is népszerű" - nyilatkozta a 21 éves korában nyugdíjba vonult prostituált Brazíliában.

Krónika Hírszolgálat

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom