Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Egy kapcsolat vége

Kiszel Tünde szerint Kondor Csaba meleg, míg a fiú szerint a riporternő csak bosszúhadjáratot folytat ellene.

Kondor Csaba saját magát újságírónak tartja, aki most arra a legbüszkébb, hogy átadhatja a Talentum-díjakat a kitüntetett színésznőknek. 16 éves korában készítette első interjúját Brunner Mártával, de találkozhatott Töröcsik Marival, Larry Hagmannel és Fülöp herceggel is.

A bulvársajtó akkor figyelt fel rá, mikor Kiszel Tündével viszonya lett, majd szakításuk után még többet foglalkoztak vele, hiszen kiderült, hogy Csaba meleg.

Kiszel Tünde a Reggeli műsorában telefonon elmondta, hogy Csabát nem az bántja, hogy meleg, hanem hogy ő megszakított vele minden kapcsolatot, és így nem tudja munka nélkül sztároltatni magát. Ő azért nem vette észre, hogy a fiú a férfiakhoz vonzódik, mert a szerelem teljesen elvakította.
 
Csaba a mai napig úgy érzi, szerette Tündét, de Donatella mamája annyira meggyűlölte,  mert elhagyta őt, hogy bosszúhadjáratot indított ellene. Ezért is volt szüksége egy sajtótitkárra, akiről sokan azt feltételezik, hogy nem is létezik, sőt, hogy ő maga adja ki magát egy középkorú nőnek a telefonon keresztül. Csaba tagad, neki az lenne a legfontosabb, hogy ismét munkájával foglalkozhasson.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fontos a Mosoni-Duna rehabilitációja?

Tovább olvasom