Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Egy Félidőnyi álom

Kézilabda SEAT ETO Debrecen 27 (11) 24 (14)

Győr, Budapest Bank-férfiliga, 800 néző. V.: Hargitai, Markó.


Majeri
Miss 1
SZÉLES 3
NAGY T. 5/3
SCHUCH 5
Bognár 3
Pálos 2
Cs.: HOFFMANN Herjeczki (kapusok)
Harta
SZALAFAI 4
DÉNES 4/1
Szabó A.
Horváth A.
Edző: Tóth László
Hétméteresek: 6/4
Kiállítások: 12 perc
DJORDJEVIC
GÚNYA 4
Kiss I.
FREY T. 7/1
Vilovski 1
Dömös 2
Ambrus 1
Cs.: PEREVERZIA (kapus)
Habuczki 2
Rédei 1
Pető
Noris 1
Tóvizi 1
Edző: Kovács Mihály
Hétméteresek: 1/1
Kiállítások: 16 perc
Kizárva: Vilovski (39.)
A már új néven szereplő győri csapat nagyon rosszul kezdte a mérkőzést. Az első félidőben különösen a támadójáték volt gyenge a hazai oldalon, a játékrész második felében ráadásul a védekezésben is ki-kihagyott a győri csapat, ezt pedig könyörtelenül kihasználta a Debrecen. Ezenfelül kétszer egymás után emberhátrányba kerültek a zöld-

fehérek, s négy góllal meglépett a vendéggárda (5–9). A szünetig ezt a távolságot magabiztosan őrizték Freyék, a győri csapat játéka ekkor elég kilátástalannak tqnt.
Szünet után mintha kicserélték volna a csapatokat: az ETO feljavult védekezésének, s ezzel együtt Hoffmann kapus parádéinak köszönhetően szárnyalt, míg a debreceniek már nem találták a hatékony győri fal ellenszerét. Bő negyedóra alatt 12–2-es rohammal a győriek a maguk javára fordították az állást, s ekkor már érezni lehetett annyi erőt a hazai csapatban, hogy ezt az előnyt nem tékozolja el.
Két ellentétes félidő után a SEAT ETO komoly fegyvertényt hajtott végre a Debrecen legyőzésével, s ezáltal továbbra is komoly esélye van a csapatnak a nyolc közé jutásra.
Tóth László: – Az első félidőben támadásban nem találtuk a zárt védekezés ellenszerét, mert jobbátlövőink csigalassúsággal mozogtak. A második félidő álomvédekezést, álom-kapusteljesítményt hozott, Szalafai személyében pedig megtaláltuk jobbátlövőnket.
Kovács Mihály: – A második félidő eleji teljesítményünk előtt értetlenül állok, bár ekkor a játékvezetők ítéletei is közrejátszottak, hogy fordított az ETO.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ahol magyarként is jó buszsofőrnek lenni

Nem is olyan régen röppent fel a hír, hogy Angliában magyarként is megéri buszsofőrnek lenni.… Tovább olvasom