Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Egészséghét Töltéstaván

A töltéstavai Fiáth János ÁMK november 6. és 9. között egészséghetet rendezett. Az intézmény fontosnak tartja a diákok egészséges életre nevelését, ezért tartalmas programokkal igyekezett megismertetni a gyerekekkel az egészséges életmód fő szempontjait.
Először a környezet védelme, azon belül is a szelektív hulladékgyűjtés került nagyító alá. Ennek a szabályaival a diákok az ökobusz segítségével ismerkedhettek meg. Utána az osztályok és az óvodások otthonról hozott hulladékokból barkácsoltak tárgyakat.
A hét további részében is eseménydúsan telt a diákok és óvodások élete. Volt egyéni és csoportos plakátkészítési verseny, Ki mit tud? vetélkedő az egészséges táplálkozásról, sütés-főzés egészséges alapanyagokból és tartottak sportvetélkedőket is.
A programokon részt vevők munkáját finomságokkal jutalmazták a rendezők, hiszen két győri pékség is ajánlott fel egészséges pékárukat az iskolának, míg a Töltéstaván élő vállalkozók anyagi támogatást nyújtottak a programok szervezéséhez.
Az intézményben dolgozó pedagógusok a nagy sikerre való tekintettel a továbbiakban is tervezik hasonló programok szervezését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzbírság Toroczkainak

A gyülekezési joggal való visszaélés miatt pénzbírsággal sújtotta a Szegedi Rendőrkapitányság… Tovább olvasom