Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Egészség-piac

Győr. Az Egészség-piac mai rendezvényei a Petőfi Sándor Művelődési Házban (Árpád út 48.) zajlanak délután 2-től este 6 óráig.

Önkormányzati fogadóóra

Győr-Ménfőcsanak. Gangl András és Szabó Jenő önkormányzati képviselők hétfőn délután 4 órától tartanak fogadóórát a polgármesteri hivatal helyi kirendeltségén.

Papp Lajos a KÉSZ-nél

Győr. Dr. Papp Lajos szívsebész Háború és béke – Hazatérés Irakból címmel számol be iraki háborús élményeiről a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) estjén hétfőn este 6 órai kezdettel a tanítóképző főiskola Liszt Ferenc utca 17. szám alatti előadótermében.

Leltár a könyvtárban

Győrszentiván. Hétfőtől előreláthatólag május 16-ig tart a leltározás a helyi fiókkönyvtárban, ezalatt nem lesz nyitva. Az olvasók igénybe vehetik a városi könyvtár, vagy bármelyik fiókkönyvtár szolgáltatásait. A győrszentiváni nyitás várható ideje május 19., délután 1 óra.

Ingyenes jogtanácsadás

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület jogi szakértője hétfőn délután 5-től 6 óráig ingyenes jogtanácsadást tart a Szent István út 10. szám alatt földszinti 3-as számú irodában.

Jógafoglalkozások

Győr. A Gyermekek Házában a felnőttek számára szervezett jógafoglalkozások időpontjai hétfőtől megváltoznak: hétfőnként délután fél 5-től este 6 óráig, szerdánként két csoportban fél 5-től 6-ig, illetve 6-tól 8 óráig várják a régi csoport tagjait és az új jelentkezőket.

Szivárvány játszóház

Győr. A Szivárvány Óvoda hagyományos hétfői játszóházában délelőtt 10–11 óra között az „Anya, játsszál velem...!” címmel tartott foglalkozásra várják a kicsiket és anyukáikat.

Nyugdíjasklubok

Győr. A Győr és Vidéke Ipartestület Nyugdíjas Klubja hétfőn délután 4 órától tartja összejövetelét a Tihanyi Árpád út 23. szám alatt. A Szerencse klubban (Herman O. u.) hétfőn délután 3 órai kezdettel köszöntik az anyákat és a nagymamákat.

Egy cipőben járunk

Győr. Az Új Akropolisz Kulturális Közhasznú Egyesület cipőgyűjtési akciót szervez a hajléktalanok javára. A még használható, jó állapotban lévő lábbeliket hétfőtől szerdáig délután 2 órától este 6-ig várják a Petőfi Sándor Művelődési Házban (ifjúsági ház).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A muskétás (The Musketeer)

Alexandre Dumas regénye, A három testőr alapján készült A Muskétás (The Musketeer) című kalandfilm a… Tovább olvasom