Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Édes szenvedés vagy mámor?

Mindenki másképp éli meg a szerelmet, más hőfokon izzik, és más fontos számára. De vajon mi…?

Mindenki másképp éli meg a szerelmet, más hőfokon izzik, és más fontos számára. De vajon mi…? Erre az örök kérdésre ad útbaigazítást horoszkópunk a Valentin-nap közeledtével. Mert minden meg van írva a csillagokban...

KOS

 A Kos szülött élvezi a hódítást. Addig nem nyugszik, amíg a csatát meg nem nyeri. Hajthatatlan és minden pillanatban jelen van. Nagyon férfias. A formás popsik és a széles vállak rendkívül vonzzák őt. Nem szereti, ha hosszan kell udvarolni, türelmetlen. Szenvedély és az izgalmak fűtik a kapcsolatait. Mindig kell hogy történjen vele valami izgalmas dolog, egyáltalán nem szereti az unalmat. Párjának is mindig érdekesnek kell maradnia ahhoz, hogy a Kos érdeklődését fenntar tsa.

BIKA

A Bika szülött igazi földi paradicsomot tud varázsolni a szerelemben. Minden földi élvezet híve, és örömmel tárja ezt kedvese elé. Akkor boldog, ha ajándékokkal halmozzák el, illetve ajándékokkal halmozza el kedvesét. A gasztronómiai élvezetek sem maradhatnak el a csábítási hadműveletből. Roppant ragaszkodó és féltékeny is, ha van rá ok, ha nincs. Imád szórakozni, de a baráti társaságot is szívesen látja hajlékában. Ilyenkor szeret büszke lenni párjára, akinek „kötelessége" gyönyörűnek lenni.

IKREK

Az Ikrek a szavaival hódít, lyukat beszél a másik hasába. Ellenállhatatlan bájjal tudja így levenni a lábáról a másikat. Programok széles tárházát kínálja fel kedvesének, aki kedvére válogathat az utazások és a kulturális programok között. Nagyon fontos tehát a közös érdeklődés, hogy mindent meg tudjon beszélni párjával. Az intellektus nyűgözi le, és ezért tudja csodálni kedvesét.

RÁK

A Rák szülött mindig gondoskodik kedveséről. Vigyáz, meg ne fázzon a másik, mindig legyen étel az asztalon, és ne szenvedjen hiányt semmiben. De ha túljut ezeken a gondokon, a játék, a vidámság és a bohóckodás mesterévé válik. Imádja, ha babusgatják, és azt is, ha ő babusgathat. Képes olyan gyerekes dolgokkal meghódítani párját, amitől annak rögtön elolvad a szíve. Megsérteni azonban nem szabad, különben fél év múltán is felemlegeti sérelmét.

OROSZLÁN

 Az Oroszlán igazi vadász. Szinte becserkészi áldozatát, és a megfelelő pillanatot kivárva csap le rá. Méltó társra vágyik, aki büszke, jellemes, melegszívű és persze szép. Ha nem tud felnézni párjára, új vadászatra indul. A szenvedély fűti, és ha ez nincs meg, szintén odébbáll. De ha megvan, akkor párja egy király-királynő sorsát élvezheti az igazi Oroszlán mellett. Ajándékokkal halmozza el, szinte mindenét odaadja annak, akit szeret. Azonban az eseményeket ő irányítja, és nem nagyon tűri az ellenkezést.

SZŰZ

A Szűz szülöttet leginkább a biztonsággal lehet meghódítani. Akkor érzi felszabadultnak magát, ha minden előre megtervezetten és kiszámíthatóan történik életében. Mint mindenben, párkapcsolatában is a rendet, a pontosságot kedveli. Ne késsen a párja még öt percet sem a randiról!Mindenben lehet rá számítani, minden problémában társa mellé áll, de viszont is ezt várja. Megijed minden véletlentől, ezért gyakran ellenőrzi párját. Mindig tudja, mikor van kedvese születésnapja.

MÉRLEG

 A Mérleg szülött fülig szerelmes tud lenni rövid idő alatt. Megszépül, kivirul, madarat lehetne fogatni vele. Rögtön új ruhákat vesz és a legszebb szeretne lenni. Egyetlen napra sem tud elválni párjától, szinte félembernek érzi magát, ha mégis meg kell tennie. Igazi harmóniát és szépséget teremt. Az egyik legromantikusabb társ, rajongásig imádja a másikat. Mindent úgy tesz, hogy a másiknak jó legyen. Ő az, aki állandóan szerelmes.

SKORPIÓ

 A Skorpió szülött mellett bizony nem lehet unatkozni. Izzó szenvedély fűti kapcsolatát, ami ha nem kedve szerint történnek az események, bizony átválthat izzó gyűlöletté. Mindent felfokozottan él meg, ő a legszerelmesebb. Mindenre rájön, kikutat, kiderít. Ezért leginkább az vonzza, ha valaki rejtélyes, kiszámíthatatlan és ki kell deríteni, vajon milyen is igazából. Ha valakibe beleszeret, akkor nem engedi „áldozatát", és nagy ragaszkodással veszi körül.

NYILAS

 A Nyilas szülött nagy lelkesedéssel veszi körül párját. Új és új célok éltetik, és olyan társra vágyik, akivel ezeket mind meg lehet valósítani. Szellemi frissességet vár párjától, aki mindig tudja követni az új elméleteket. Jobb, ha kedvese ért egy kicsit a pszichológiához, hiszen állandó lelki boncolásra számíthat. De egy nagyon humánus és együtt érző társat kap ajándékba, aki mellett biztosított a szellemi fejlődés. BAK A Bak szülött igazi úriember, illetve úrhölgy. Világért sem tenne olyat, ami nem illendő. Nehezen lehet meghódítani, de ha egyszer szeret valakit, akkor az egy igazi, életre szóló, kitartó és kötelességtudó társat kap. De előtte minden jelentkezőnek tíz próbát kell kiállnia, hogy elnyerje kegyeit. Nem tudja könnyedén venni az eseményeket, minden lépését meggondolja.

VÍZÖNTŐ

 A Vízöntő szülöttet nem lehet bezárni. Olyan, mint a homok. Minél több szemet akarunk markolni, annál több pereg ki a markunkból. Párjától a szabadságot várja, ha ez megadatik, akkor már nem is akar elmenni. Akkor mindent megad társának. De ha elvárják tőle, akkor nincs az az ember, akinek megtenné. Minden buliban benne van, mindent kipróbál, akár veszélyes, akár nem az a kaland. Ezt várja párjától is, hogy olyan kalandokat biztosítson számára, amivel nem mindenki dicsekedhet. HALAK A Halak szülött szeret álmodozni. Ha szerelmes, azt látjuk, hogy csak ül az asztala mellett, álmodozik és egyáltalán nem a földön jár. Különös mosoly ül szája szélén, és nem érdeklik a hétköznapi gondok. Átlényegül, párja szokásait is képes fölvenni. Mély lelki kapcsolatra vágyik, ahol kedve szerint halmozhatja el kedvesét szeretetével. Gondoskodó, és még párja gondolatait is kitalálja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel 1,4 millió támogatási igénylés

Január végéig közel 1,4 millió támogatási igénylés érkezett a gázszolgáltatók részére ügyfeleiktől.… Tovább olvasom