Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

E-mail szolgáltatást tervez a Google

A Google keresőmotor cég azt tervezi, hogy keresőtechnológiáját egy ingyenes e-mail szolgáltatásban kamatoztatja.
A Gmail szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználó kb. 500 ezer oldalnyi e-mailt tároljon, s e levelekben az ismerős Google felületet használva keresni tudjon. Az üzenetek "beszélgetésekbe" rendezhetők, akárcsak az internetes hírcsoportok rendezik össze az adott e-mailt a rá érkezett reakciókkal, mondja Wayne Rosing, a cég műszaki alelnöke.
Rosing elmondta, hogy a szolgáltatást egy válogatott alkalmazotti kör egy éve teszteli. Csütörtöktől ez a kör újabb alkalmazottakkal bővül, akik meginvitálhatják rokonaikat és barátaikat. A szolgáltatás "heteken vagy hónapokon belül" általánosan is elérhető lesz. Csütörtöktől a jövőbeni felhasználók tájékozódhatnak is a szolgáltatásról a Google által felállított új webhelyen (www.gmail.com). A felhasználónként 1 gigabájtos tárhelyet a cég úgy fizeti ki szolgáltatójának, hogy hirdetéseket kapcsol az e-mail üzenetek mellé.
A Gmail beépített spamszűrőt is magában foglal, és egy olyan funkciót, amellyel a felhasználó jelenteni tudja a levélszemetet, hogy a Google finomítani tudja a szűrőt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utazási és Idegenforgalmi Szakkiállítás

2004- ben már ötödik alkalommal kerül megrendezésrea kiállítás. A látogatók rangos résztvevőkkel,… Tovább olvasom