Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Dupla dinamit

Együtt fotózták a két bombázót, Dukai Reginát és Zimány Lindát. Két dudás egy csárdában. Valahogy így néz ki minden férfi álma.

Dukai Regina és Zimány Linda joggal pályázhatna a „legjobb nő a boltban" – címre. Csakhogy túl jóban vannak ahhoz, hogy egymás ellen versenyezzenek.

- Nagyon sokat vagyunk együtt, most Ő is és én is nagyon elfoglaltak vagyunk, de ahogy tehetjük találkozunk, egy ebéd vagy kávé mindig belefér. Volt, hogy ott aludtam náluk, volt, hogy Ő aludt nálam, tehát próbálunk mindig több időt együtt tölteni – meséli Regina.

Ez most pont egy ilyen alkalom, szerencsénkre. Az egyik legolvasottabb hazai életmód magazin is felismerte, hogy bizony érdemes „két legyet ütni egy csapásra" - ezért kihasználva a lányok barátságát közös divatanyagot készített a  szőkeségekkel. Egyből adódik a kérdés: vajon melyikük vásárlásfüggő?

- A Linda, szerintem fanatikus, a neten bújja, hogy mit hogyan. És nagyon bevállalós hál ’Istennek, jobban mint én, mert én azért foglalkozom azzal, hogy mit gondolnak az emberek. Ő mínusz 10 fokban fenék alatti kis mini cuccban kilibben az utcára könnyedén - meséli Regina.

Helyszínről helyszínre követtük a hölgyeket és meglepő felfedezésre jutottunk: mindketten hasonló ruhaszetteket állítottak össze a fotózáshoz. Ezek szerint tényleg lehet bennük valami közös.

- Rengetegszer volt olyan, mondjuk mentünk valahova és teljesen

véletlenül ugyanúgy öltöztünk fel. Egyforma nadrág, fejpánt, egyforma ruha, rengetegszer volt ilyen – mondja Linda.

Azért attól nem kell tartanunk, hogy egyszer összekeverjük Őket. Ha valaki mégis elbizonytalanodna, érdemes a szőke ciklonok aktuális kísérőire egy pillantást vetnie.

- Az az egyetlen dolog, ami különbözik. Ő nagyon szereti a szépfiúkat, én pedig a „nem szépfiúkat" kedvelem – magyarázza Regina.
- Igen, ebben teljesen különbözünk – meséli Linda.

Férfitársak, fel a fejjel: ha mindkettőjüket nem is lehet ugyan abba a karámba terelni, egyenként azért lehet próbálkozni. És ne feledjék: a változatosság gyönyörködtet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szaktanácsadók helybe mennek

Csongrád megyében a MOSZ keretein belül két szaktanácsadó segíti a termelőket a… Tovább olvasom