Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Dulakodott a tévés műsorvezető és a polgármester

Pörzse Sándor, az Echo tv munkatársa szerint "éttermi szóváltás" és nem verekedés történt közte és Szigetmonostor alpolgármestere között péntek este egy helyi étteremben; a televíziós műsorvezető az MTI-nek szombaton azt mondta: fontolgatja, rágalmazásért feljelenti Német Zsoltot.
Tóth Imre, az MSZP XV. kerületi szervezetének elnöke, aki egy asztaltársaságban ült az alpolgármesterrel, így szemtanúja volt az esetnek, az MTI-nek péntek este azt mondta: inzultálta, majd kétszer is megütötte Nádas Zsoltot Pörzse Sándor.

Az MTI megkeresésére Szigetmonostor alpolgármestere megerősítette a hírt, elmondva, hogy a tettlegesség hátterében egy, a gárdistákról szóló megjegyzés állt. Közlése szerint az asztaltársaságukban ülő egyik hölgy arról számolt be, hogy szem- és fültanúja volt, amint egy, az étterem felé tartó járművön utazó gárdista a megjelenésével, viselkedésével, szavaival megfélemlítette a környezetében lévő embereket.

Pörzse Sándor, aki saját társaságával a mellettük lévő asztalnál ült, a gárdista szót meghallva felugrott és kikérte magának, hogy provokálják, mert állítása szerint "itt mindenki tudja, hogy ő gárdista" - idézte fel az esetet az alpolgármester.

Szó szót követett, majd a tv-s két ütést mért rám - mondta Nádas Zsolt. Pörzse Sándor az MTI megkeresésére szombat délelőtt azt mondta: a szocialista politikusok állításának "a fele sem igaz".

Közlése szerint családjával vacsorázott az étteremben, és a mellettük ülő "italozó" asztaltársaság - akikről azt sem tudta kik lehetnek -, személyesen őt provokálták és a gárdistákra tettek megjegyzéseket. A műsorvezető azt mondta, a gárdistákat szidalmazva "bukott polgármesternek" és "műsorvezetőnek" nevezték, tehát tudták, hogy ő ül az asztalnál. A provokáció miatt átszólt az asztalhoz, majd odament, és a férfi fülébe súgta, hogy fejezze be, mert a gárdistázás kellemetlenül érinti, ugyanis ő gárdaalapító, majd dulakodás is kialakult közöttük.

Kijelentette: "szemenszedett hazugság", hogy az alpolgármesternek vérzett volna a szája, ugyanis sem az arcához, sem a testéhez nem ért, vele is voltak szemtanúk, és azt fontolgatja, rágalmazásért feljelentést tesz Német Zsolt ellen.

A műsorvezető azt mondta, mindössze abban tartja hibásnak magát, hogy hagyta, hogy provokálják. Arra a kérdésre, hogy megütötte-e az alpolgármestert, úgy válaszolt: "mit nevezünk ütésnek? Ha egy gyerek kap egy tockost, az ütés? Ha az az ütés, hogy az arcához hozzáértem és vérzett, akkor nem ütöttem meg." Pörzse Sándor azt mondta: "inkább éttermi szóváltás, mit verekedés történt" az étteremben.

Olvasóink írták

 • 11. czindi 2009. december 02. 11:17
  „gjozsi: ha volnál szíves megírni: mikor vert meg gárdista-egyenruhába bújtatott valaki valakit és hol? Konkrétumot kérek és nem hadovázást. Nem vagyok gárdista, nem is leszek, de engedtessen már meg nekem, hogy ha akarok, fekete nadrágom mellé fehér inget és fekete mellényt vehessek föl!És ha ezért félne tőlem valaki, az már az abnormitás határát súrolná! Egyébként talán olvastad Te is, hogy egyenruha nélküli barnabőrű mikor és hol és kit vert - ölt - meg? Szerinted melyik lista a hosszabb? És mi van, ha én akkor félek, ha két izomagyú, agyontetovált barnabőrű jön szemben velem az utcán? Tiltsuk be őket?
  És azért ne tiltsuk már be a 48-as zászlókat....”
 • 10. gjozsi88 2009. november 25. 17:49
  „Czindi!
  Igen igy gondolom a 48-as zászlókkal is!
  A múltnak a múzeumba a helye, abból okulni kell és nem restaurálni, mert abból a mostani ,megváltozott gazdasági és társadalmi viszonyok közt, nagyon ronda mutációja jön létre!
  A mondatod nagybetüvel leírt része nehezen érthetö máshogy, mint :Tény, hogy egyetlen gárdaruhás sem...!
  Ez nem tény, hanem egy általad elképzelt feltételezés! Ez óriási különbség, tekintettel arra, hogy a gárdistákat saját bevallás alapján minösítik! Mint tudjuk: messziröl jött ember azt mond amit akar, pláne ha tudjuk, hogy gárdisták közt akadt priuszos köztörvényes is!!!”
 • 9. czindi 2009. november 25. 16:04
  „így gondolod a Rákóczi, a 48-as stb zászlókkal is? Ha figyelmesen olvasnál: "egy gárdaruhás sem..." hogy előtte mi volt, arról nem írtam, de lehetne, és még mindig a barnabőrű győzne...jó lenne, ha az egészset elolvasnád, és nem ragadnál ki részleteket!”
 • 8. gjozsi88 2009. november 24. 19:25
  „Czindi!
  Mitöl vagy benne biztos, hogy egyetlen gárdaruhás sem...?
  Nem titkolt dolog, hogy a gárdába köztörvényes bünözök is vannak, priusszal, ráadásul a jelentkezöket semilyen módon nem tudják leellenörizni!
  A gárda egy esetet nem volt képes megakadályozni, ahol megjelentek csak a feszültség és nem a nyugalom nött!!!!
  A történelmi ereklyéknek egyébbként a múzeumba a helye!
  Most köztársaság vagyunk, annak alkotmányban meghatározott zászlója a hivatalos!”
 • 7. czindi 2009. november 24. 11:59
  „KIVÁNCSI LENNÉK, HOGY AZ "EGYIK HÖLGY+ (?) MIBŐL GONDOLTA,HOGY AZ EGYSZEM GÁRDARUHÁSTÓL "MEGFÉLEMLEDTEK" AZ EMBEREK? Énbennem pl az a félelemkeltő, ha 3-4 kigyúrt, izomagyú, sötétbőrű tetovált alak jön szembe velem az utcán! TILTSUK BE!!!! Nem vagyok gárdista - nem is leszek - DE TÉNY, HOGY MÉG EGY GÁRDARUHÁS SEM VERT AGYON SENKIT, NEM RABOLT KI IDŐS, MAGATEHETETLEN EMBEREKET!!!
  A vámostól is csak akkor féltem, ha eldugtam a kocsiban egy (mondjuk) videót. ( annó, Bécs, Mariahilfer str.) A rendőrtől is csak akkor félek, ha elfelejtem magammal vinni az irataimat a falumban. Szóval, ha nincs miért, nem félek.Más a véleménynyilvánítás, és más a tudatos provokáció.
  Más. Hagyják már végre békén az Árpád-sávos lobogót! Az igen is az Árpád ház zászlaja volt, és mint ilyen, történelmi ereklye. Hogy egy időben bizonyos személyek másra használták föl, a zászlóval visszaélve követtek el bűnöket, az nem a zászló hibája!!! ( teszem azt engem egy Kiss nevű személy megver, akkor kezdjek el minden Kiss-re haragudni? Röhej!”
 • 6. gjozsi88 2009. november 23. 15:15
  „tudo!
  Mitöl provokáció egy , gárdát bíráló megjegyzés!
  Ja, hogy a szólásszabadság csak a jobboldal privilégiuma, ha a baloldal véleményt formál azt nem lehet!”
 • 5. tudo 2009. november 23. 08:31
  „Pörzse Sándor rutinosabb lehetett volna volt polgármesterként ,tévésként .Mielőtt MSZP- sek provokációjára

  ugrik be kell kapcsolni a kamerát és a hangrögzítőt mert a későbbiek folyamán persze,hogy elhazudják az igazat.

  Akkor 1. esek nem tudnánák olyan jóízüen barnát és vöröset lihegni szokásuk szerint”
 • 4. gjozsi88 2009. november 23. 06:23
  „mauz!
  Az lesz a jövö, hogy nem élhetünk a szólás, véleményalkotás szabadságával, mert ha nem tetszik az ilyen pörzse félék, most csak pofoncsapnak, holnap lelönek?
  Ettöl lesz szebb jövö?”
 • 3. mauz 2009. november 22. 20:45
  „Azt kapta az MSZP-s, amit érdemelt, Csak ez most még jelen pillanatban jogilag támadható.”
 • 2. Túrabakancs 2009. november 22. 20:21
  „Én meg azokat az emberféleségeket perelném be rágalmazásért,
  akik egy gárdista egyenruha láttán félelmet éreznek.
  De a legjobb esetben is beutalnám őket egy gyors rehabilitációra
  a pszichiátriai intézetbe. Vagy felhívnám rájuk a rendőrség figyelmét, hiszen aki a gárdistáktól fél, az valószínűleg valamilyen ügyben nagyon sáros lehet. Lásd pl. romák.
  Én sem hagytam volna magamat provokálni, főleg nem a velejéig, és erkölcsileg romlott szoclib emberkétől.”
 • 1. RickCartman 2009. november 22. 19:47
  „Sanyi,Sanyi, bemutatkoztál szépen...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyalogosokat gázolt az autós

Vélhetően ittasan vezetett az a sofőr, aki gyalogosokat gázolt el szombat hajnalban Budapesten, a… Tovább olvasom