Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Dulakodás a gyászolók előtt Berettyóújfaluban

A gyászoló családtagok előtt dulakodott egy temetkezési vállalkozó egy sírásóval szerdán, a Hajdú-Bihar Megyei Temetkezési Vállalat berettyóújfalui kirendeltségén. A férfit egy 60 ezer forintos számla bosszantotta fel. A történtek miatt a temetkezési vállalat munkatársai rendőrségi feljelentést tettek.

A vállalkozó megragadta a sírásót, és az irodai asztalra lökte. Úgy tudjuk, a férfit egy 60 ezer forintos számla bosszantotta fel, amit szerinte jogtalanul kér tőle a temetkezési vállalat. Nem először vitáznak az úgynevezett létesítmény-igénybevételi díj összegén, de a nézeteltérés most fajult először tettlegességig. A dulakodásban egy számítógép-monitort is levertek az íróasztalról. A sírásó azt mondta csütörtökön a Független Hírügynökségnek, hogy ő csak arra kérte a vállalkozót, ne kiabáljon, majd megpróbálta kitessékelni az irodából. Ezután lökte őt a férfi az íróasztalra.

Olajos Mihályné, a temetkezési vállalat igazgatója szerint a vállakozó nem először vitatja a létesítmény-igénybevételi díjat. Emiatt korábban már több temetési szertartás is veszélybe került. Az igazgató szerint az elmúlt időszakban a vállalkozás kikerüli a temetői rendeletben előírt díjtétel megfizetését, most is ezen vitáztak a berettyóújfalui kirendeltség vezetőjével. A vállalkozó azt mondta, ő nem bántott senkit, csak védekezett, mert a sírásó ütésre emelte a kezét. Olyan szolgáltatásért pedig ezután sem akar fizetni, amit igénybe sem vesz. A temetkezési vállalat dolgozói feljelentést tettek a rendőrségen.

Olvasóink írták

  • 2. fortuna54 2009. március 21. 11:06
    „Csak felne ébresszék a halottat.Azt az örökösök nemjó szemmel néznék.”
  • 1. obama 2009. március 20. 08:59
    „nem kene inni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országjárás helyett valódi intézkedéseket!

Sopron - Országjárás helyett valódi intézkedéseket, egyszersmind új parlamenti választásokat… Tovább olvasom