Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Dühöngés (Fureur)

A francia akciófilmek legjellegzetesebb hagyományait folytató Dühöngés egy modern Rómeó és Júlia-történet, amelyben a szerelem és a bosszú játssza főszerepet.
rendező: Karim Dridi

forgatókönyvíró: Karim Dridi
operatőr: Eric Guichard
zene: Jah Wobble, Jean-Christophe Camps
vágó: Lise Beaulieu

szereplő(k):
Samuel Le Bihan (Raphaël Ramirez)
Nan Yu (Chinh)
Yann Trégouët (Manu Ramirez)
Samart Payakarun (Noi)
Jo Prestia (Jo)

A film sztorija

Manut, a spanyol származású thaibox-bajnokot szüleik halála óta bátyja, Rapha neveli, aki a rámaradt autószervízműhely fenntartása érdekében volt kénytelen feladni igéretes box-karrierjét. Chinh, a csodaszép kínai lány, kilátástalan jövőjét hátrahagyva néhány éve Párizsba költözött, ahol megismerkedett Tonyval, egy gazdag ázsiai család örökösével. Chinh nagynénje hatására igent mond a kicsapongó aranyifjú házassági ajánlatára, hiszen tisztában van vele: soha nem lenne képes kitörni a nyomorúságos körülmények közül, amelyben egész eddigi életében része volt, ha elutasítaná a férfit.

Tonyval szemben érzett ellenszenvét bátyja, a menekült Noi felbukkanásakor végleg kénytelen leküzdeni, úgy tűnik ugyanis, hogy Tony az egyetlen, aki segíteni tud a fiú tartózkodási endedélyének megszerzésében. A Chinh és Rapha között egy véletlen találkozáskor fellobbanó vonzalom hamar mindent elsöprő szerelemmé dagad, amelynek még a vőlegény féltékenységtől fűtött ámokfutása sem vethet véget. Egy végzetes estén azonban Manu és Noi egymás ellen lép a ringbe egy illegális meccsen... www.port.hu

Kritikák


Nemzetközi filmtár

All Movie Guide
IMDb.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felkészítő napok

A győri Széchenyi István Egyetem első éves hallgatóinak felkészítő napjait az egyetemi és főiskolai… Tovább olvasom