Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Dr. Makk válaszol

Makk mondja: Aki úgy véli, hogy vele nem törődik senki, idén ne töltse ki az adóbevallási ívét.

Hé!
Miért van most tejhiány? Kevés a tehén, mi? A junio a kecskét támogatja? De az nem ad tejet! Nagyeszűek, most csináljatok valamit! Nekem kell a tej, mert a rum csak azzal csúszik jól.
József, a pásztor


Nézze, József!
Tudjuk, hogy a tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet. Ne mondja már, hogy egy tehén okosabb, ügyesebb, mint az emberek! Egyen füvet! És koncentráljon. Maga is képes rá! Csináljon tejet!

Kedves Uram!
Mondja csak meg. Mutyizunk mi vagy nem mutyizunk. Énbennem már az ütő is úgy áll, mint a parancsolat, ha azt a szót hallom, hogy cuslág. Bár nem tudom, hosszú ú-val írják-e, csak azt, hogy van ilyen. Mi a megoldás? Ebben az országban mindenki lop, vagy csak én nem? És ha én mégis, akkor most mi a fene van velünk? Könyörgöm, ne hagyjon megválaszolatlanul, mert úgy érzem magam, mint a Szabadi Béla, amikor dokumentumokat kapott, de kiderült róluk, hogy közönséges papírpénzek.
Terike néni az alkóvból

Drága Terike néni!
Legyen nyugodt! Ez az ország tocsikozhat, cúslágozhat, szabadizhat, sőt, gyurcsányozhat és orbánozhat is, sikerre van ítélve. Higgye el, még pár száz év, és minden a helyére zökken. Nem hiszem, hogy ezt ne tudnánk kivárni. Hogy addig is mi fizetünk mindenért? Azt hiszem, ez egy nagyon szűk látókörű hozzáállás. Gondolja azt, hogy vásárlói klub tagja. Mi most sokat adunk be a közösbe. (Az ő közösükbe.) Aztán várjuk az időt, amikor majd ők adnak nekünk. Egyelőre csak jól adják, de ki tudja, az idő sok mindenre gyógyír. A mutyizásról pedig annyit, hogy az egyik legősibb magyar harcmodor. Állítólag valami fehér paripával egy egész országhoz lehetett korábban hozzájutni vérveszteség nélkül. Pedig elhiheti, a föld aranykorona-értéke akkor sem volt kevés, arról nem is beszélve, a határok sem voltak ilyen szűkösek, mint most.

Tudja meg, maga Makk!
Kis ember vagyok. De nagyon is alkalmas arra, hogy véleményemet megosszam az emberekkel. Ezért lettem politikus, ezért léptem be egy pártba. Maga ne próbáljon lejáratni minket. Mi bárkivel, bárhol, bármikor cserélünk véleményt.
O. Gy. (A nevem nem írom meg, mert ismert vagyok.)


Kedves Politikus!
Elmondom, hogyan működik a jó szándékú civil politikába belépő segítő ember véleménycseréje. Fogja a véleményét, amely a közjót szolgálná, bemegy vele a pártközpont vezetőjéhez, és onnan az övével jön ki!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesekönyvben a Nílus völgyének királynője

Kleopátra - Csillogó mesekönyv, csillogó matricákkal. A szépségéről és intelligenciájáról híres… Tovább olvasom