Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Dr. Makk válaszol

Maga szerint miért kell páncélozott autó ennek az országnak? Igaz lehet, hogy az őszi tüntetéseken már azt vetik be és vízágyút is szerelnek a motorháza alá? Egyáltalán most a Gyurcsánynak vagy az Orbánnak volt több páncélozottsága?...
Makk!
Maga szerint miért kell páncélozott autó ennek az országnak? Igaz lehet, hogy az őszi tüntetéseken már azt vetik be és vízágyút is szerelnek a motorháza alá? Egyáltalán most a Gyurcsánynak vagy az Orbánnak volt több páncélozottsága? Jó lenne, ha gyorsan válaszolna, mielőtt szabadságra megy, mert megütöm, mint huzaltolvajt a négyezer volt!
Ede

Tisztelt Ede!
Páncélozottság tekintetében sem Orbán, sem Gyurcsány nem listavezető. A Tatai Páncélos Ezred viszi el a pálmát. Pontosabban vinné, ha mozognának a sportos zöldre festett járműveik. Ám nekünk addig jó, amíg magasabb NATO-szempontból állnak.


Kedves Makk! Szerintem maga hogy bírja a meleget? Mert azt gondoltam, a munka hőse lehet, hogy még ilyenkor is dolgozik, azon fáradozva, minden kérdésre választ adjon. Egyáltalán, miként tud józan és kimért maradni, mint a kannás tej? Hiszen van nálunk politikai, gazdasági és erkölcsi moralitás, arról nem is beszélve, mi nincs. Magát semmi nem izgatja fel, hogy objektivitása csorbuljon? Maga aztán nem átlagos mókus!
Teke László (Vegyesszilvás, Tök tér 3.)

Drága László, engem már csak az izgatna fel, ha két nővel kéne. Maximum hárommal, de a kávét ők fizetik a végén. Edzett vagyok, mint a svéd acél. Egyébként pedig tartom magam ahhoz, hogy mindenre elegendő időt kell áldozni. Ezért is teszem ki rendszeresen az íróasztalomra a táblát: „Dolgozni mentem. Tíz perc múlva itt vagyok." Ebből is láthatja, pont olyan vagyok, mint az átlag. Csak szókimondóbb és talán jóképűbb.

Hé! Jópofa!
Megy szabira? És ha igen, miért? Kukkolja majd a csajokat, mi? Azt olyankor mit mond a feleségének, ha rajtakapja?
Tüdő P. Kálmán utazási szakértő

Kálmán!
Csak egyszer vagyunk fiatalok, utána már más mentséget kell találnunk a kukkolásra. Ám kis okoskodással megoldható a dolog. Én például azért veszek ki rögvest három hetet a nekem jogosan járó ötvenkettőből, mert úgy vélem az élet elég hosszú, csak nem elég széles.


Kedves levelezőim! Kérem, nyári szünetem alatt ne zaklassanak. Ez a felhívás nem vonatkozik politikusokra, képviselőkre (van köztük politikus is) és a bíróságok dolgozóira. Ők úgysem írnának, mert ilyenkor pár hónapot nyaralnak. Következő válaszözönömet 2007. augusztus 10-én olvashatják majd. Akinek hiányzom, kérem, vágja ki a képemet és tartsa a szíve felett a pénztárcájában!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két ember égett bent egy autóban az M3-as autópályán

Két gépkocsi ütközött az M3-as autópályán Görbeháza felé, a 104-es kilométernél, a Miskolc felé… Tovább olvasom