Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Dr. Makk válaszol

Doktor Makk nyaralási tanácsa: Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon.
Uram!
Teljesen belehasadt a tudatom a helyzetbe. Most mi a helyes magatartás az előrehozott választások ügyében? Van jogos vagy nincs jogos döntés? Ráadásul melyik a jogtiszta? És a Tocsik ügye még nem zárult le? Esküdni mertem volna rá, hogy azzal már végeztek. Az ügyével. Most sajnáljam vagy ne sajnáljam? Az ország helyzete javulóban vagy romlóban? És az enyém? Mit tud mondani ebben a tudathasadásos világban vigasztalásul nekem?
Kis Elbert Emese Géza Jolán

Kedves Emese!
Ne kedvetlenedjen el! Vegye tudomásul azt, amit már közel hétmillió magyar elfogadott, jó dolog a skizofrénia, mert így legalább tud saját magával SMS-ezni!

Doktor uram!
Valami visszhangzik a fejemben. De állandóan ám, és nemcsak úgy átabotában! Az asszony szerint a sok maszlag, amit nap mint nap hallanom kell. Azt is mondja ez a némber, szokjam már le a tévés híradókról, meg a politikai napilapok olvasgatásáról, mert attól gyomorrontást is lehet kapni. Nézzek inkább vele slágeres témájú dolgokat, mint például A homok titkai, meg Helyszíni szemlélők. Abból tanulhatok is, és mégse fáj. Maga szerint ez tényleg így van? Elköttessem a hírcsatornákat?
K. Fegyvernekes Tom

Nem Tom!
Ne tegye. A világot nem lehet kizárni. Arra ügyeljen csupán, hogy amit a fülén beenged, azt valahol engedje is ki. Tudja, az a sláger, ami a fülén megy be és a könyökén jön ki.

Maki!
Itt a nyár, vazze, aztán rögtön belém zubogott a tesztoszte-
ronáramlás. Olyan lett a gerincem, mint egy velőcsatorna! De a nagyobbikból ám! Jönnek szembe velem ezek a tipikus nyári lányok, arra sem veszik a fáradozást, hogy legalább egy vastagabb pulcsit húzzanak! Hát nem lehet kibírni! Valósággal megmerevedek a látványuktól, már csak attól is. Aztán utána meg jön a lelkiismeret-furdalásom, hogy rendben van ez így?
Macho László

Aranyos László!
A barátaim mindent megdugtak, ami mozgott, de én nem tartottam fontosnak, hogy ilyen korlátokat állítsak magamnak. Önnek se legyenek skrupulusai. (Ez egy idegen szó, nézze meg a szótárban, mit jelent!)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Citromkolbász, kivirsli

Tovább olvasom