Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Dr. Makk válaszol

Nünüke üzenete Doktor Makknak: Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.
Kedves Makk! Mit szól ahhoz, hogy hamarosan már ott sem lehet dohányozni, ahol eddig szabad volt? Nekem a szívás lételemem, ezért esik rosszul ez a megközelítés.
Téri Jolán (lánykori nevem Utca Jolán)

Drága Jolán!
A szívás nagyon sok embernek lételeme, már csak anyagi megfontolásból is. Ám azt hiszem, a dohányzás valóban olyan dolog, amelyet kordában kell tartani, pusztán egészségügyi szempontból. Mivel a dohányosokra nem lehet óriási óvszereket húzni, ezért lépni kellett. Egyébként, amikor az éttermeket dohányzó és nemdohányzó részre osztották, az olyan volt, mintha a strand medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák szét! Nézze úgy, hogy ezentúl nem lehet belepisilni egyik étterembe sem. Szívásra szerintem így is elég terület marad. A munkahelyeket nem is említve, ahol erre külön részlegek vannak elszeparálva.

Uram!
Könyörgök, nyújtson vigaszt! Keményen dolgozok, nem kímélem még az őszinteségemet sem. Most meg azt hallom, egy népszavazással el akarják törölni minden intézkedésem. Lehetséges ez? Hát nincs józan belátás, önfeláldozás, megértés? Mi ez itt, kérem?
Feri

Kedves Feri!
Ez itt a demokrácia! Tessék hozzászokni.

Makk!
Azért küzdök már régen, hogy végre elérjem, hogy rám hallgassanak. Mégis packáznak velem. Holott már döntések is születtek arról, hogy velem nem lehet. Maga szerint hogy hívják azt, amikor a jogos népharagra nem lehet szavazást kiírni azon nyomban, amikor én gondolom? Maga szerint mi ez itt?
Viktor

Kedves Viktor!
Ez szerintem a demokrácia. Tessék hozzászokni!

Helló, főnök!
Maga szerint az amerikai vízumkényszer megszűnése reális esély a magamfajta egyszerű magyar dolgozónak, hogy meglássa a szabadság hazáját? Nagyon érdekelne a dolog, mert egy vasam sincs, de maga a tudat, hogy utazhatnék, sokat lendítene a kezemen, amikor a felest beemelem.
Jávorka

Te Jávorka, te!
Tudod, mi jut rólad eszembe? Ami a nagy Amerikáról: az ámokfutás a jövő tömegsportja. Eddzél még, kicsi barátom, aztán, ha már izmosabb lesz az agyad, mint a bicepszed, akkor újra kérdezhetsz. Még hogy vízummentesség? Vagy ha igen, akkor is csak abban az esetben, ha nyálmintát adsz, meg vért, meg lenyomatokat magadról családi fotókkal és munkahelyi igazolásokkal. Kell ez neked? És Amerikának? A válasz egyértelmű. Nem?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 06.07.

Tovább olvasom