Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Dr. Kertész Zoltán (SZDSZ)

Dr. Kertész Zoltán vagyok, a Győr-Moson-Sopron megye 7. választókerüle- tének szabad demokrata képviselőjelöltje, köztisztviselő állatorvosi beosztásban.

Úgy érzem – mivel 1990 és 1998 között már voltam országgyűlési képviselő –, bebizonyítottam, hogy lehet tisztességesen politizálni. 1990 és 1998 között országgyűlési képviselőként, 1994 és 1998 között frakcióvezető-helyettesként és a mezőgazdasági munkacsoport vezetőjeként kellő tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy újra a választók bizalmát és támogatását kérjem.

Azért indulok a 2006-os választáson, mert a liberális párt politikusaként tenni akarok azért, hogy az állampolgárok kevesebb adót és járulékot fizessenek és hogy az állam kisebb és olcsóbb legyen. Fontosnak tartom, hogy Győr és Sopron között minél előbb gyorsforgalmi út épüljön és újabb határátkelők nyílhassanak a térségben.

Céljaim közé tartozik még a mindenki számára elérhető színvonalas oktatás és egészségügyi ellátás, illetve a biztos megélhetés. Véleményem szerint a választókerület és annak élő környezetét vonzóbbá kell tenni a turizmus, ezen belül kiemelten a gyógy- és borturizmus számára, amivel új munkahelyek is születhetnek. A megújuló energiaforrások – szél-biomassza – hasznosítására nagyobb figyelmet kell fordítani.
Kérem a liberális érzelmű polgártársaimat, szavazzanak az SZDSZ-listára és jelöltjére!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Mol eladta gázüzletágát

Lezárult március 31-én a Mol Földgázellátó Rt. és a Mol Földgáztároló Rt. társaságok százszázalékos… Tovább olvasom