Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Döntöttek

a támogatás felosztásáról

Brennbergbánya, Óhermes, Újhermes és Görbehalom településrészi önkormányzata döntött a 2,5 milliós költségvetési támogatás felosztásáról. Virágosításra 450 ezret, fénymásolóra 60 ezret költenek.
Összeült a Brennbergbánya, Óhermes, Újhermes és Görbehalom településrészi önkormányzatának testülete a napokban és döntöttek a Soprontól kapott költségvetési támogatásról.
– Két és fél millió forintos összegben részesültünk, ennek felosztásáról szavazott testületünk – mondta el a Kisalföldnek Varga Gyula elnök. – FQként infrastrukturális és térrendezési feladatok valósulnak meg a keretbQl, de más területekre is fordítunk különbözQ összegeket. A körzeti megbízott száz-, a polgárQrség ötvenezer forintos benzintámogatásban részesül, az iskola lámpatesteinek cseréjére kétszázezer forintot különítettünk el. Lomtalanításra szintén százezer forint jut. A legnagyobb összeget, 450 ezer forintot térrendezésre, a FQ tér virágosítására és parkosítására költjük. HirdetQtábla-létesítésre és utcanévtábla-cserére szintén százezer forint áll rendelkezésre.
Varga Gyula hozzátette, fénymásolót szerez be a településrészi önkormányzat hatvanezer forintból, hogy az itt élQknek ne kelljen Sopronba utazni, ha különbözQ dokumentumokat kell másolniuk. A bányásznap megszervezése 150, a veteránautó- és -motor-találkozóé 100 ezer forintba kerül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

a legjobb soproni atléták távoztak

Jelentősen meggyengült, legsikeresebb atlétáit veszítette el a Soproni Atlétikai Club. A két… Tovább olvasom