Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Döntőbe jutott szépségek

Újabb négy lány került be a Szépség Határok Nélkül versenyének döntőjébe, így már teljes a létszám.

A négy továbbjutó: Hajabás Veronika, Kovács Katalin, Erdős Éva és Csukás Anikó.
A Kisalföld és az Új Szó közös szépségversenyének utolsó elődöntőjét Révkomáromban, a Jókai Színházban tartották meg szombat este: izgalmas koreográfiák, gyönyörű lányok és négy továbbjutó a győri döntőbe.

Még Magyarországról is érkeztek érdeklődők  a szépségverseny  révkomáromi elődöntőjére a hét végén. (Néhányan a már döntőbe jutott lányok közül is kíváncsiskodtak: milyen „konkurenciára" számíthatnak majd június 11-én Győrött.) Az Új Szó selejtezőiből húsz gyönyörű ifjú hölgy jutott be a megmérettetésre.

A lányok először farmerban és fehér pólóban pózoltak a minden díszítést nélkülöző, impozáns fényekkel kiválóan megvilágított színpadon.  Garajszki Margit, aki a pozsonyi  Új Szó részéről a rendezvényt szervezi,  elmondta: esélyt adtak a közönségnek arra, hogy csak a lányokat csodálják. Zubogott is a vastaps rendesen, főleg, amikor az egyenfürdőruhákban léptek kis csoportokban színpadra a verseny indulói.

Gyorsan kialakultak a szurkolótáborok, és a zsűri szokásos nehéz helyzetét az sem könnyítette, hogy a nézők nem voltak restek hátulról kiabálva, beszólva felhívni a figyelmet egy-egy bájosabb jelenségre. Végül is megszületett a döntés:

A négy továbbjutó: Hajabás Veronika, Kovács Katalin, Erdős Éva és Csukás Anikó.

A június 11-i döntőre a Kisalföld előfizetői kedvezményes áron válthatnak jegyet lapunk irodáiban. Bővebb információ a www.szepseg.kisalfold.hu oldalakon, valamint hirdetéseinkben.
A verseny érdekessége, hogy a színfalak mögött megyénkben szinte megszokottnak számító nagy sírás elmaradt. Komolyan nyertesnek érezte magát minden elődöntős, és a zsűri véleményét sem kérdőjelezték meg. A lányok és a döntnökök egy kellemes vacsorán találkoztak egymással az Európa Hotelban.

Ott több induló is megerősítette: jól érezte magát és annak ellenére, hogy nem jutott a döntőbe, nem ő nyerheti meg a személyautót, ha jövőre lenne Szépség Határok Nélkül, azon is indulna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépségek és szörnyetegek az állatkertben

Vasárnap egész napos kölyöknapon mutatkoznak be a győri állatkert új lakói, s… Tovább olvasom