Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 16°C | 23°C Még több cikk.

Dobogóközelben

Evezés

A közelmúltban rendezték meg Angliában azt a nemzetközi evezősversenyt (Coupe de la Jeunesse), amelyen tizenkét európai ország ifjúsági versenyzői vettek részt. A magyar válogatottat erősítette a Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klub két sportolója, Horváth Tamás és Gál-Tóth Csongor, akik edzőjük, Écsi Antal kíséretében utaztak a rangos versenyre.


Igazi angol időjárás mellett rendezték a futamokat az etoni regattán. A győri fiúk derekasan helytálltak és mindössze két tized másodperccel maradtak le a dobogóról, s végeztek a negyedik helyen.
Écsi Antal így nyilatkozott a verseny után: „A kiutazás előtt az erős mezőnyt figyelembe véve úgy ítéltem meg, már a döntőbe jutás is nagy sikernek számítana. Nagyszerű versenyzéssel a fiúk azonban nemcsak döntősök lettek, de ott olyan nemzeteket utasítottak maguk mögé, mint Írország, Franciaország vagy Spanyolország.”
Az eredményt az teszi még értékesebbé, hogy a győri fiatalok könnyűsúlyú versenyzők, mégis normál súlyú társaik mellett álltak rajthoz. Ráadásul a korosztálynál egy évvel fiatalabbak is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Majd félmilliárd forint a megyébe

Számos napirendi pontot tárgyalt a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács szerda délelőtti ülésén a győri megyeházán. A legnagyobb horderejű az a kettő volt, amely a meghirdetett pályázati kategóriák elbírálásáról szólt. A testület az idei második ütemben 1 milliárd 313 millió 79 ezer forintot osztott szét a jelentkezők között. Tovább olvasom