Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

Döbbenet: fekete furgonból támadtak egy tinilányra Szegeden

Fényes nappal ragadott meg két férfi egy fiatal lányt. Két piaci árus sietett a segítségére, így szabadult meg tőlük.

„Nem hülyeség a fekete furgon" – posztolt néhány napja egy szülő egy történetet a Facebook-ra, utalva a hetek óta keringő történetekre.

Tizenhét éves lánya hétfő délután a Gábor Dénes szakközépiskolából tartott a buszmegállóba.

A piaci nagycsarnok és a gyógyszertár közti parkolórésznél három férfi ment oda hozzá és azt mondták, fekete furgonjukban olcsó ruhák vannak.

– A lányom meg se állt, azt mondta, nem érdekli, de ekkor két férfi a kezénél megfogta és rángatni kezdte. Segítségért kiabált, de erre sem engedték el – írta az anyuka a bejegyzésben. Végül két piaci árus figyelt fel a kiabálásra, akik éppen zöldséges ládákat toltak és szóltak, hogy azonnal engedjék el a lányt, vagy rendőrt hívnak. A lány így tudott tovább menni.

A Délmagyar úgy tudja, az esetet az anyuka másnap elmesélte lánya osztályfőnökének, ő tett rendőrségi feljelentést az ügyben. A rendőrök többször is kihallgatták a lányt. A Csongrád megyei Rendőr-Főkapitányság személyi szabadság megsértése bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A lap megkereste a történetet nyilvánosságra hozó anyukát is, aki előbb azt mondta, pénteken mesél lányával együtt a történtekről, pár órával később azonban már lecsapta a telefont.

A nyitóoldali képünk illusztráció.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden sör átment a fogyasztóvédelmi vizsgálaton

A címkén feltüntetett értékek megfelelnek a termékben lévő valós alkoholtartalommal. Tovább olvasom