Kisalföld logö

2018. 08. 18. szombat - Ilona 18°C | 29°C Még több cikk.

Diszkótragédia: elkezdődött a szórakozóhelyek ellenőrzése

Budapesten, a VI. kerületben már találtak olyan szórakozóhelyet, ahol több hiányosságot is feltártak a szakhatóságok. Galéria, videók!


A Budapesti Rendőr-főkapitányság biztosítása mellett a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Közép-pesti Tűzmegelőző Régió, a Budapest Főváros Terézváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Kereskedelmi Osztály, a Budapest Fővárosi Kormányhivatala Munkaügyi Felügyelőség, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Vám- és Pénzügyőrség Igazgatóság munkatársai közös akció keretében az önálló képviseltre, nyilatkozatra jogosultak előzetes értesítését követően megkezdték a fővárosi szórakozóhelyek ellenőrzését.

Ellenőrzik a fővárosi diszkókat. Fotók: BRFK.


Egy, a Budapest VI., Király utcában található szórakozóhely ellenőrzése során megállapították, hogy az alkoholtermékek készletforgalmi nyilvántartása és szabályzata nem lelhető fel a helyszínen, ezért annak pótlólagos bemutatására – 50.000 forint mulasztási bírság kilátásba helyezése mellett – idézést adtak át a képviselőnek.

A videó megtekintéséhez kattintson ide >>

Budapest Főváros Terézváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Kereskedelmi Osztály helyszíni vizsgálata során vélelmezték, hogy engedély nélküli építési tevékenység (beépítés) történt a szórakozóhelyen, ezért felszólították a képviselőt a fennmaradási engedély beszerzésére.

A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság Közép-pesti Tűzmegelőző Régiója munkatársai írásban értesítik az illetékes kerületi jegyzőt a szórakozóhely elektromos hálózatának állapotáról.

Olvasóink írták

 • 8. gyugyu1 2011. január 23. 10:58
  „Csak azt tudnám miért kell ebben az országban katasztrófának,halálesetnek történni ahhozhogy komolyan vegyék és betartassák az előirásokat !!!!!!! ?????????”
 • 7. nane 2011. január 22. 20:47
  „Csak nem??? Eddig a holdon éltek?”
 • 6. annobon 2011. január 22. 18:58
  „Eső után köpönyeg tipikus esete...”
 • 5. Mankapunka 2011. január 22. 18:04
  „Ne legyetek már buták!!! Szektor számokat keresik,amik a fradi mecss utána balhéban tüntek el.

  Meg a sok kokót,amit most hoztunk be az országba Rédicsnél,is úgy látszik,valaki későn köpött.”
 • 4. árminka 2011. január 22. 16:16
  „Én is remélem, hogy a győri szórakozó helyekre is eljutnak és végre megszűnik az, hogy 14-15 évesek között kell bulizni az idősebb korosztálynak! Ennyi idősen még otthon van a helyük!”
 • 3. imre1964 2011. január 22. 15:20
  „Arra lennék kiváncsi mit keresnek a sünök a székek alatt .
  Csak nem gárdistákat ?”
 • 2. torabora 2011. január 22. 13:35
  „Remélem Győr város és környéke is sorra kerül .Szolgálatban is oda lehet tenni magukat az illetékeseknek nemcsak akkor amikor szívességből maszekban jó pénzért csinálják.”
 • 1. FB 2011. január 22. 13:15
  „A kép szerint rendőreink akkurátusan leellenőriztek minden széklábat:D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Die Presse a magyar EU elnökségről

Történelmük kritikus újragondolására kényszeríti az EU-tagság az új tagállamokat - írta szombati… Tovább olvasom