Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Diszkótragédia - Rendőrtanonc keltett pánikot?

Egy rendőrnek tanuló fiatalember vadította be a tömeget a West-Balkánban – állítja egy internetes blog. A hírt a rendőrség nem erősíti meg, azt viszont elismerik: a biztonsági őrök között exzsaru is dolgozott.

Kiszivárgott rendőrségi jegyzőkönyvekre hivatkozik egy ismeretlen blogíró, aki szerint egy rendőrtiszti főiskolás robbantotta ki a három lány halálát okozó pánikot a West-Balkánban - számolt be a borsonline.hu.

A szerző ezt írja: „Egy rendőrtiszti főiskolás srác miután barátnője rosszul lett, ki akarta menteni őt a levegőre. Mivel nem találtmagának utat a zsúfoltságban, a jelvényét szorongatva elkiáltotta magát, hogy késelés, azt remélve, hogy ezzel megnyílik előtte a tömeg és ki tudja vinni a barátnőjét. Sajnos a megrémült tömeg ettől elindult, maguk alá temetve a lépcső alján álló három lányt."

A BRFK kommunikációs osztálya azt közölte: a főiskolán tanuló leendő rendőrök nem rendelkeznek szolgálati jelvénnyel. A nyomozás jelenlegi állása szerint nem tudják megerősíteni a blogíró információit.

Mindazonáltal van rendőri érintettsége a tragédiának. Hatala József országos rendőrfőkapitány tegnap közölte: egy volt rendőr is lehetett a szórakozóhely biztonsági őrei között.

Az áldozatok hozzátartozói tiszta képet akarnak kapni a tragédia körülményeiről. Kadosa Zoltán, az egyik elhunyt lány édesapja tegnap azt mondta az Inforádiónak: az utolsó csepp véréig küzdeni fog azért, hogy megtalálják a felelősöket.

– Mindenki a másikra mutogat – magyarázta az apa. – Vizsgálni kell az önkormányzatok, az állami szervek, az épület tulajdonosának, a West-Balkán és a buli szervezőjének a felelősségét is – tette hozzá a gyászoló szülő. Lányától, Kingától január 31-én vesznek végső búcsút nyilvános szertartáson.

A teljes írás>>

Olvasóink írták

 • 15. óűőú 2011. január 22. 16:32
  „eltűnt a hozzászólásom, amibe belinkeltem a képet. Milyen érdekes...”
 • 14. miracle 2011. január 22. 14:32
  „meir
  Az nem ott történt.”
 • 13. Losba 2011. január 22. 14:16
  „10.
  :)”
 • 12. meir 2011. január 22. 14:11
  „a Facebook fotokon az egyik Muanyagstanecli alatt egy Fefri hulla van,szurt sebekkel!!
  az honnet kerult oda??”
 • 11. máris 2011. január 22. 09:59
  „igazszó!!

  Ezt most jól megmondtad!!! VÁRHATOD EZÉRT A " BÜNTIT " ---- mert az ilyet nem szokták hagyni!!! Pont az összefonódások miatt! Ez is MAGYARORSZÁG------FŐ-FŐ JELLEMZŐJE !!!!!!!!!!!!”
 • 10. zeta62 2011. január 22. 09:51
  „7. nüs 2011.01.22. 09:38

  :)
  Szeva!

  Tudod, ahol a főnök maffiózó, ott nem derülhetnek ki maffia ügyek :D”
 • 9. Hunicum 2011. január 22. 09:43
  „Unalmas már, hogy unatkozó takonypócok kitalált marhaságait kell állandóan leközölni a médiába!”
 • 8. ggg 2011. január 22. 09:40
  „írni se tudtok már? tiszta szégyen ez az egész lap...”
 • 7. nüs 2011. január 22. 09:38
  „erről jut eszembe, mi újság az alsóőrsi rendőrgyilkossággal?
  Emlékszünk ott is mi mindent bevetettek, hogy el bagatellizálják az eseményt?
  Jó nagy a csend azóta is az eset körül!”
 • 6. igazszó 2011. január 22. 09:30
  „Az időhúzás csak a ködösítéshez kell, és sajnos a rendőrség, nyomozóirodák és a bírőóságogk is korrupt szervek. Összezárnak, falaznak egymásnak, és képesek hamis tanukat, hamis jegyzőkönyveket gyártani, mellébeszélni, melyhez a minisztériumi szintig segítenek, ha szükséges. A viszgálatot pedig úgy végzik, hogy mellébeszélnek, kifárasztásos módszerekkel összejátszanak, és olyan jegyzőkönyvet gyártanak, ami számukra kedvező!!!!! IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS? EGY KAPAL SZ..@R!

  Tehát ismét csak a ködösítés folyik,...

  mint a győri Szarvasutcai gázrobbanásnál, holott mindenki tudja, hogy egy átadott üres lakásért, melyből az önkormányzat leszereltette a csapokat, gázórákat, és bezárt ajtók vannak, annak a felelőssége is az önkormányzaté!!!!Tehát Wajzer Gábor a lakásiroda csoportvezetője, neki kötelessége tudni, és nyilvántartani, ellenőrizni . Tudnia kellett volna minden lakás sorsáról, és gondoskodnia az ellenőrzésekről is...azt is, hogy ha valóban feltörték-E, rendőrség felé tettek-e jelentést, és mikor. A 12 lakásból, ráadásul szociális bérlakásokból 5 nem lakott volt, melyben a robbanás történt, - pedig sok hajléktalan van az utcán, akik szintén EMBEREK, jogaik vannak!!!

  Tehát a lakásokat lezáratta az önkormányzat, akkor igazolható, hogy a feladatát nem végezte el GYŐR város lakásügyi csoport vezetője, a fent megnevezett személy, hisz a lakás önkormányzati!Személyszerint ő tájékoztata félre az újságírókat, embereket, hatóságokat, és a hivatali szerveket is, hisz ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSOKÉRT Ő FELEL, AZOK ÉLETÉT NEKI KELL KÖVETNIE, AZ ÖNKORMÁNYZAT TULAJDONA, NEM A GYŐR-SZOL- É! Mi az, hogy tartozást halmoztak fel az ottlakók, az hogyan lehet??????

  ÉPPEN IDEJE FELÜLVIZSGÁLNI A VÁROSNÁL A LAKÁSOK SORSÁT, MERT EZEKSZERINT FOLYIK A MUTYIZÁS, ÉS A HIVATALOKBA BEKÖLTÖZÖTT A LAKÁSMAFFIA!!!!!
  Havasiné Méry Judit a városi nőegylet vezetője, aki jól jövedelmező vállalkozó, több kocsija van, az ócskapiacon rétest árul , számla nélkül, koszos kézzel, kesztyű nélkül. Közben vakarózik, orrát fujja....

  Támogatja a város rendszeresen, és önkormányzati szociális bérlakásba lakhatását is évtizedek óta a Szarvas utcában lakik, ott ahol a robbanás volt! WAJZER ÚR EZT MEGTUDJA MAGYARÁZNI?”
 • 5. LOLka 2011. január 22. 09:02
  „"»késelés«" ????????? EZMIEZITT ???”
 • 4. pancser 2011. január 22. 09:01
  „Ezek a címek........- persze el kell adni az újságot!”
 • 3. nüs 2011. január 22. 08:38
  „jaj ne már, minek itt a ködösítés?
  megy a felelőség szétkenése.”
 • 2. hellboy780917 2011. január 22. 08:28
  „most rendőrtanonc vagy ex-zsaru? mert két külön kategória a kettő...”
 • 1. óűőú 2011. január 22. 08:03
  „Mindíg kitalálnak valamit, csak, hogy az igazság ne derüljön ki...
  Ez már a sokadik verzió”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két rendőrautó is összetört egy balesetben az M0-ás autóúton

Két rendőrautó is összetört az M0-ás autóúton péntek délután abban a balesetben, amelyet egy idős… Tovább olvasom