Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Diócska

45 dekagramm lisztet 30 dekagramm margarinnal eldörzsölünk. Hozzáadunk 15 dekagramm darált diót, 22 dekagramm porcukrot, 2 kanál kakaót, 1 tojást és összedolgozzuk.
Krém: 5 dekagramm margarin, 20 dekagramm vaj, 35 dekagramm porcukor, 1 tojás. Ezt jól kikeverjük, rummal ízesítjük vagy egy kis tejjel.
10 dekagramm darált diót megfőzünk 1 deciliter forralt tejben. Apróra vágott mazsolával ízesíthetjük. Amikor kihűlt, a krémmel összekeverjük. A tetejét porcukorral meghintjük.

Molnár Ilona Mária, Győr

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kukorelliné Etl Erika

Kukorelliné Etl Erika, a győri Vocational Academy matematikatanára nyugdíjazásakor elhatározta, hogy… Tovább olvasom