Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 13°C | 25°C Még több cikk.

Díjnyertes kátyú

Kalmár Ákos önkormányzati képviselő szerint bár örvendetesek a nagyszabású munkák Győr kiemelt csomópontjaiban, a vezetés szelektíven szemléli az utakat és nem akarja észrevenni a külvárosokban uralkodó áldatlan állapotokat.
– Ez a díjnyertes – mutatott sajtótájékoztatóján Kalmár Ákos a győr-újvárosi Dankó Pista tér Hungária utcai leágazásában tátongó, termetes kátyúra. Az önkormányzati képviselő megismételte azt, ami egy hónappal ezelőtt a Fidesz-irodában rendezett tájékoztatón is elhangzott: örvendetes dolog, hogy a kiemelt csomópontokban felújítások zajlanak, épül a Nádor aluljáró, mindemellett azonban nem szabadna elfeledkezni a külvárosok, lakóterületek útjairól, ahonnan az emberek minden reggel elmennek dolgozni, s ahová este hazamennek. Hiszen ez az, ami a közérzetüket jelentősen befolyásolja, jelenleg rossz irányba. „Azóta vártam arra, hogy a városvezetés lépjen, de ez nem történt meg. Tessék végre cselekedni!” – mondta a Kisalföldnek a képviselő, arra célozva, hogy a vezetés vessen véget az egyoldalú fejlesztések szorgalmazásának.
Kalmár Ákos szerint az általa képviselt városrész útjai a legelhanyagoltabbak, az Esze Tamás út az átlagosnál is kátyúsabb, de a Kossuth utcán sem lehet végigmenni anélkül, hogy kerülgetni ne kelljen a gödröket. Mindez a képviselő szerint annak a következménye, hogy az előző két évben minden korábbinál kevesebb pénzt fordítottak a városatyák a megyeszékhely útjaira.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ausztrálok kitűnő formában

Az ausztrál válogatott a VB előtti felkészülési meccsek sorában döntetlent játszott a hollandok… Tovább olvasom