Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Díjeső a szépségekre

Megyénkből tizennyolc hölgy, Szlovákiából további nyolc jutott a Szépség Határok Nélkül Verseny döntőjébe.

Harminc szépséges hölgy áll majd a közönség elé e hét szombatján Győrött, a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban. Nemcsak a két királynőre, de mindenkire díjeső vár.

Megyénkből tizennyolc hölgy, Szlovákiából további nyolc jutott a Szépség Határok Nélkül Verseny döntőjébe. A közönség további két-két indulót segített hozzá ahhoz, hogy a szombaton 19 órakor kezdődő fináléban ott legyen. Így harminc szépség közül kell majd kiválasztani a zsűrinek, közjegyző jelenlétében, melyikük nyeri meg az autót. És ki lesz Miss Szépség Határok Nélkül 2005?

A magyar győztes egy Suzuki Swifttel lesz gazdagabb.
Két királynő is koronát kap majd a fejére. A magyar győztes egy Suzuki Swifttel, a szlovák pedig egy VW Polóval lesz gazdagabb. A szupergyőztes különleges, nagy képernyős színes tévét is hazavihet. Ám nemcsak a legszebbeknek találtak távoznak majd ajándékkal megpakolva. A döntő minden résztvevője nyertesnek érezheti magát. A hölgyek virágcsokorral, ajándékkosárral, kozmetikai csomagokkal és háztartási elektronikai cikkekkel térnek majd haza. Extra ajándékok is várják őket.

Wellnesshétvége, százezer forintos ékszercsomag, százharmincezer forintos szórakoztatóelektronikai csomag, az udvarhölgyeknek Philips CD-lejátszó. A T-Mobile telefonjai közül kettő a közönségszavazóknak, egy a helyszínen legjobban tippelő nézőnek, egy pedig az egyik szépségnek jár majd. A megyei indulók ajándékba kapják a Zafira fürdőruhákat is, melyeket majd viselnek. És még mindig nem értünk az ajándékok végére...

A szlovák hölgy nyereménye egy VW Poló.
S bár az indulóknak nem sok idejük lesz a programban gyönyörködni, a közönség biztosan jól szórakozik majd az átöltözések alatt is, hiszen ekkor Edvin Marton és tánckara, valamint Nagy Balázs és Borbás Erika, a Győri Nemzeti Színház művészei szórakoztatják őket.

Köszönjük a segítséget a Szépség Határok Nélkül verseny támogatóinak.

A verseny fődíját, egy új Suzuki Swift személyautót a Suzuki Molnár Csorna jóvoltából adjuk majd át a nyertesnek. A Suzuki tehermentesen kerül tulajdonosához! A hölgyek elektrotechnikai kisgépeit a Philips Components biztosítja. Külön köszönet a győri Citroën-szalonnak, valamint a Dunapart Rezidenciának és a Győri Likőrgyárnak. A győri döntő megrendezésében nagy segítséget nyújt a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ. A döntő biztonságáról szakembereivel a Security Patent, a Patent-csoport tagja gondoskodik. A döntő virágcsokrai és díszei a Margaréta virágüzletet dicsérik.

A döntő díjait a Tiara Óra- és Ékszerszalon, valamint a Takáts Invest ajánlotta fel. Fürdőruha: Zafira. Kozmetikai ajándékcsomagok: Nadia Models. A közönségszavazatbeküldők között kisorsolásra kerülő telefonok a T-Mobile jóvoltából kerülnek tulajdonosaikhoz.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerje meg A kockavető c. könyvet!

Tovább olvasom