Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 27°C Még több cikk.

dicsérik a gálát

Szerdán este – bátran kijelenthető – a kosárlabda végleg otthonra talált Győrött. Kétezren voltak kíváncsiak a női All Star-gálára, amelyen nemcsak a nézők, a résztvevők is elégedettek voltak.

kosárlabda

Szetey András, a magyar válogatott csapatvezetője – egyébként a Délmagyarország főszerkesztője – így értékelt a gála után:
„ Nemcsak az udvariasság kedvéért mondom, Győr remek házigazdának bizonyult. Nem volt olyan kérése a magyar válogatottnak a harmincórás ott tartózkodása alatt, amit ne teljesítettek volna a szervezők. A gála sikere a sportág szempontjából is sokat számít, hiszen a Sopron, Pécs, Miskolc háromszög mellett egy másik fontos városban is meghonosodhat a kosárlabda. Úgy érzem, a magyar válogatott bebizonyította, hogy legerősebb összeállításában sokra hivatott. A második, harmadik negyedben pedig egészen jó játékot nyújtott. Mondom ezt még akkor is, ha a mérkőzésen a gyakori cserékkel mindkét kapitány inkább a gála jelleget helyezte előtérbe. Nagy örömmel térünk vissza egy hónap múlva Győrbe, amikor egy még erősebb csapat, az amerikai válogatott ellen lépünk parkettre.”
Szijjártó Péter, a szervezőbizottság elnöke, az Idegenlégiósok csapatvezetője:
„ Minden szövetségi és klubvezető gratulált a rendezvényhez. Persze ez az egész nem jöhetett volna létre több győri cég komoly áldozatvállalása és a győri sportszerető közönség érdeklődése nélkül. Remek érzés volt látni a fiatal játékosok arcán az örömöt az előmérkőzésen, hallgatni a Himnuszt kétezer győri emberrel együtt és remek érzés volt tudni, hogy két órán keresztül Győrre figyelt a magyar sportvilág. Hat hónapja még csak álmodni sem mertünk ilyen sikerekről, mára pedig ott tartunk, hogy jövő hónapban az olimpiai és világbajnok Amerikai Egyesült Államok válogatottja látogat Győrbe. Fél év alatt bebizonyítottuk, hogy összefogással és jóindulattal a rendkívül nehéznek tűnő célok is elérhetők.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Modellezőkör

Győr-Ménfőcsanak. Holnap délután 5 órakor modellezőkörbe várják a régi és új tagokat, a… Tovább olvasom