Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

diákolimpiai sikerek

sulisport

A IV. korcsoportos teremlabdarúgó győri diákolimpián a Szabadhegyi ÁMK végzett az első helyen.


Sakkban Kovács Péter (Marcalvárosi Közoktatási Központ), Szeri Dávid (Marcalvárosi) és Finszter Máté (Apor) lett a legjobb. Csapatban a Marcalvárosi Közoktatási Központ bizonyult a legjobbnak két korcsoportban is (Fülöp Gergely, Török Bende, Vincze Gábor, Bóna Ádám, Kovács Péter, Szeri Dávid és Tóth Adrián). A lányoknál egyéniben Szőke Rebeka (Marcalvárosi), Fülöp Dorottya (Marcalvárosi) és Villányi Réka (Révai) utasította maga mögé a mezőnyt. Csapatban első lett a marcalvárosi (Juranovics Diána, Szabó Lívia, Szőke Rebeka, Bán Nikoletta, Fülöp Dorottya, Planéta Szimonetta) két korcsoportban is.
Tekében az általános iskolák versenyében a gyömörei Vitéz Háry László-iskola (Farkas Ramóna, Kálé Barbara, Rotaridesz Dávid) csapata bizonyult a legjobbnak. Az amatőrnél Rotaridesz Dávid, az igazolt versenyzőknél Kiss Norbert (Móricz) lett a legjobb. A középiskolák versengésében a Révai-gimnázium csapata (Dobos Filibert, Honner Balázs, Csizmazia Katalin, Nagy Dániel) szerezte meg az első helyet. Az amatőröknél Szalai Róbert (Bercsényi) és Horváth Anita (Bercsényi), az igazoltaknál Honner Balázs (Révai) és Kovács Réka (Krúdy) lett első.
A diákolimpiai tornaversenyben két korcsoportban is a győri Apor Vilmos-iskolaközpont csapata végzett az első helyen. Egyéniben Zámolyi Krisztina (Kovács Margit ÁMK) és Horváth Kitti (Fekete István Általános Iskola) állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétszázmilliárd a pólusvárosoknak

A következő hét évben 600–700 milliárd forint áll rendelkezésre a pólusvárosok fejlesztésére,… Tovább olvasom