Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Diáklányok molesztálásával vádolják a rendőr alezredest

A vád szerint egy dunántúli város rendőr alezredese nyári táboroztatások alkalmával szexuálisan molesztált 21 tinilányt.
K. József rendőr alezredest 21 tinilány molesztálásával vádolja a Kaposvári Törvényszék - írja a Bors. A lap szerint a drogmegelőzésre, egészséges életmódra nevelő táborokban az 50 éves férfi behálózta a lányokat.

A Szekszárdi Nyomozó Ügyészség 8 lány sérelmére elkövetett kiskorú veszélyeztetése és kétrendbeli hivatali visszaélés bűntettével vádolja az egyik dunántúli rendőrkapitányságon dolgozó férfit. A vád szerint viszont összesen 21 lánnyal próbált intim viszonyt kialakítani, két lánnyal szexuális kapcsolatot is létesített (egyikük 18 évesnél fiatalabb volt), hat lánnyal pedig szeméremsértő cselekményeket végeztetett (egyikük még nem volt 14 éves se).

A zárt ajtók mögött folyó tárgyalás vádirata szerint K. József igyekezett a lányokhoz közel kerülni, néha egy medencében fürdött velük, máskor mélylélektani feladatokat végeztetett velük. Étterembe vitte őket, bizsukat, fehérneműket, ruhákat vásárolt nekik, hogy így hálózza be őket.

A Bors szerint K. József köztiszteletben álló személy volt, akiért rajongtak a gyerekek.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra gázoltak egy biciklist a fővárosban

A baleset a Méta és Kolozsvár utca kereszteződésében történt kedd reggel. Tovább olvasom