Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Demonstrációra készülnek az adóigazgatási szakszervezetek

A közeljövőben megtartandó, nagy létszámú demonstrációról döntött az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Dolgozók Szakszervezete (ADOSZT) valamint a Vám- és Pénzügyőrség Független Szakszervezete (VPFSZ), derül ki a szakszervezetek miniszterelnöknek írt leveléből.

A munkavállalók átlagosan 25-35 százalékos keresetvesztesége a megnövekedett feladatok mellett már olyan mértékű elégedetlenséget okozott, aminek következményei beláthatatlanok, tartalmazza a levél, amelyet az ADOSZT kedden juttatott el az MTI-hez.

"Álláspontunk szerint a munkavállalóink által átélt anyagi, erkölcsi veszteségek romboló hatásai már súlyosan veszélyeztetik az állami bevételek teljesülését" - figyelmeztetik a szakszervezetek a miniszterelnököt.

Az érdekvédelmi szervezetek arra kérik a kormányfőt, hogy személyes közbenjárásával segítse elő az állami adóigazgatás területén dolgozók méltánytalan megítéléséből adódott gondok orvoslását.

Olvasóink írták

  • 2. elihu 2010. február 24. 12:41
    „Tökéletesen emlékszel rá! Előszőr dolgozzanak meg az alapfizetésükért, azaz kapják el azokat a toplistás adócsalókat akik milliárdokkal tartoznak az államnak. Pl.: B. Gordon Wallis, Dataplex stb elnök és libaszakértő gyanusított. És ne az olyan kis csórókat szivassák akik már kb 50 szer leadóztak a fizetésük, megtakarításuk és lakásuk után!”
  • 1. tudorka 2010. február 23. 21:29
    „Nem volt kötelező APEH dolgozónak lenni!
    A fiatal BM nyugdíjasok is mindig azt hangoztatják, hogy aki nem mehet 40 évesen nyugdíjba miért nem ment BM-esnek.
    Szóval állambácsi egyik dolgozójáról így a másikról úgy gondoskodik, bár szerintem az APEH dolgozók mintha még mindig a naposabb oldalon lennének vagy rosszul emlékszem a tavaly év végi jutalmukra, amit más közalkalmazottak nem kaptak?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megrongáltak, s a benne ülőkkel együtt felborítottak egy autót

Megrongált, a benne ülőket előbb megverte, majd a kocsit velük együtt felborította Székesfehérváron… Tovább olvasom