Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | -1°C

Demokratikus Koalíció: az ügyészség ne falazzon a Gyurcsányt besározóknak

A Demokratikus Koalíció felszólítja az ügyészséget, ne falazzon tovább azoknak, akik a párt elnökét, eszközökben nem válogatva próbálják besározni.
A Demokratikus Koalíció (DK) felszólítja az ügyészséget, ne falazzon tovább azoknak, akik a párt elnökét, eszközökben nem válogatva próbálják besározni.

A párt pénteki közleményében ezt azzal kapcsolatban közölte, hogy egy korábbi hír szerint nem rendelnek el nyomozást az egykori kormányfő eltűnt szakdolgozata ügyében.

A DK szerint az ügyészség azoknak falaz, akik lopástól sem riadnak vissza annak érdekében, hogy lehetetlenné tegyék a pártelnök Gyurcsány Ferenc számára a rágalmak hitelt érdemlő cáfolatát.

A DK megdöbbenve vette tudomásul, hogy "a rendőrség megtagadta a nyomozást Gyurcsány Ferenc, a pécsi egyetemről ellopott szakdolgozata ügyében". A Gyurcsány-párt ugyanakkor örömmel üdvözli, hogy a Pécsi Tudományegyetem panaszt tett az ügyészségen, amiért följelentésére a Pécsi Rendőr-főkapitányság megtagadta a nyomozást.

Az MR1 Kossuth Rádió csütörtökön számolt be arról a Krónika című műsorában, hogy nem rendelnek el nyomozást a Pécsi Tudományegyetemről eltűnt szakdolgozat ügyében. Korábban a Hír TV Célpont című műsorában hangzott el, hogy négy évvel Gyurcsány Ferenc előtt majdani sógora, Rozs Szabolcs a volt miniszterelnökével megegyező címen adott le szakdolgozatot.

Olvasóink írták

 • 1. Eva- 2012. május 11. 21:57
  „wz csak vihar előtti csend!
  hangolás a PER előtt
  hatalommal való visszaélés!

  amelyhez fogható csak Ukrajnában volt

  (IMF biztosunk is Ukrajnában dolgozott korábban)

  A tanulmányi osztály irattára majd kimutat ezt azt--ha a jegyzőkönyveket a 28 eltelt év miatt még nem selejtezték.

  az államvizsga jegyzókönyveket bizonyára em--a gyakorlati jegyeket--és kollokviumokat tán szintén nem, de a szigorlatokat bizonyára megőrizték jegyzőkönyvben.

  Szóval az irattár!

  Ezért nem lehet E-mailban bizonyítékokat küldözni, mert nem lesz értékelhető

  de
  kicsinálásra alkalmas.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hőerőműből loptak fémet Borsodban

Az üzemen kívüli tiszaújvárosi hőerőműből loptak alumíniumot tolvajok, a gyanúsítottakat elfogták. Tovább olvasom