Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Degovics István (MDF)

Az elmúlt tizenöt évben, a választókerületben önkormányzati képviselőként és a Gartai Népfőiskola vezetőjeként jelentős közéleti és szervezői tapasztalatokra tettem szert. Rábaközi kötődésű emberként – 56 évvel a hátam mögött – szeretném szolgálni az önök érdekeit az Országgyűlésben.

Választókerületünk 53 településének parlamenti képviselete egész embert kívánó feladat. A nemzeti és keresztény értékek mellett elkötelezve a megértést és együttműködést szeretném elősegíteni, mert ez ma a legfontosabb. Mivel itt élek a választókerületben – óvónő feleségemmel és két felnőtt lányommal –, ismerem, értem az itt élő emberek problémáit. Dolgoztam a rábaközi városban géplakatosként, szerszámkészítő lakatosként, részlegvezetőként és marketingszervezőként is.

A városszépítő egyesületben elnökségi tagként a „Szép kert, szép környezet" mozgalmat szervezem. A Gartai Népfőiskola Egyesület elnöke vagyok, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége kapuvári csoportjának titkára. Az országos szervezettségű Kalot Katolikus Népfőiskola Mozgalom elnökségének is tagja vagyok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Mol eladta gázüzletágát

Lezárult március 31-én a Mol Földgázellátó Rt. és a Mol Földgáztároló Rt. társaságok százszázalékos… Tovább olvasom