Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Deák Ferenc büszkeségei

Megborzongtam... de nem a hidegtől, hanem a hirtelen jött csodálatos hangoktól, melyek betöltötték a Bartók Béla Művelődési Központ nagytermét. Hurrikánként söpört végig rajtunk, felnőtteken és a több száz diákon a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola növendékeinek előadása. Pk igazi meglepetésként robbantak, és ezt értsék szó szerint, mert ezek a fiatalok valóban szétrobbantak az energiától, amit zenéjük által továbbítottak nekünk is. Még levegőt sem mertünk venni. Hihetetlen volt! És így telt az egész este.

Köszönetet szeretnék mondani a múlt hét kedden megrendezett Deák-estért. Elsősorban az igazgatónőnek, Kovácsné Zimborás Ágnesnek, aki szívét-lelkét kiteszi ezért az iskoláért. Szeretnék köszönetet mondani minden fellépő fiatalnak, akik elkápráztattak minket, a nézőközönséget a tehetségükkel, köszönet a felkészítő tanároknak és mindenkinek, aki részt vett ennek az estnek a létrejöttében.
Minden tökéletes volt. Csak egyvalami hiányzott... a szülői figyelem. Hol voltak a szülők? Nyilván sokan dolgoztak, és azért nem tudtak eljönni, és biztosan a legtöbben úgy voltak vele, hogy ha a saját gyermekük nem szerepel, minek menjenek el. Kedves szülők! Az ilyen estéket elsősorban Önöknek rendezik! Nem hiszem, hogy mindannyiunknak módjában áll együtt elmenni kamasz gyermekünkkel színházba vagy moziba. Mi és ők már más világban élünk, más az érdeklődési körünk. De egy ilyen családi rendezvényen együtt lehetünk. Én csak ajánlani tudom ezt az estét, és az ehhez hasonlóakat.
Takács Adél

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

fc sopron: már kiesőjelölt az újabb kudarc után

Tovább olvasom