Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 27°C Még több cikk.

Darvasi László: Kit választanál?

"S hogy min gondolkodtunk? Azon, feleink, ki legyen a hét magyar hölgye, kinek adjunk egy csokor képzeletbeli kamillavirágot, néhány konyakos meggyet a szirmok közé rejtve."
Olyan rettenetesen gondolkodtunk a problémán, hogy országos migrén kezdte kitolni a fejünkből a szemgolyót, majd letepert a trágyaillatú, bakancstaposta anyaföldig. Mindenkinek szeretettel ajánljuk, ilyenkor elég kimondani a miniszterelnök nevét valamely negatív kontextusban, segít. Mert ő tehet aszályról, fejfájásról, szorulásról, gárdáról, impotenciáról. S hogy min gondolkodtunk? Azon, feleink, ki legyen a hét magyar hölgye, kinek adjunk egy csokor képzeletbeli kamillavirágot, néhány konyakos meggyet a szirmok közé rejtve. Szávay Ágnesnek fölöttébb szurkoltunk, már csak New Haven miatt is, nagyon nagy dolog, amit tett ez a soltvadkerti lány. Az evangélista Bálintné pedig megáldotta a Gárdát, őrá speciel nem gondoltunk, de a celebráció közben az tűnt föl, hogy a tömött, fekete testben nem láttunk hölgyeket, de lehet, hogy tévedünk, vagy a riporterek kamerája működött hímsovén módon.

Wittner Mária megint kellemetlen helyzetbe hozta a pártját, de hát, mint kijelentették, a tisztelet ÍGY is megilleti, persze, persze, de azért mi azt mondjuk, a köztársasági elnök úr kijöhetett volna a háza elé, tegyük föl, kertészruhában, gyomlálhatott volna picit, ráadásul a dzsembori nála volt, az ablaka alatt, de így csak arra jutottunk, hogy a mi jó elnökünk elveszett a történelmi félhomályban. Nemcsak ezért, de sok egyéb oknál fogva is úgy döntöttünk, a heti csokrot egy bohóclánynak nyújtjuk. Úgy láttuk a tudósításokból, férjezett, és az embere is bohóc. Úgy hallottuk, Rózsinak szólították. Portörlővel a várba, portörlővel grasszálásba, nagy bátorság, igazi kurázsi munka volt! Ez a bohóc kislány lett nálunk a hét magyar nője, köszönjük szépen, hogy bohóckodott, hogy mert masírozni, német himnuszt énekelni ott, és amikor. Egyébként egyetemista. Képzeljük el a képet, ez a lány néhány nap múlva betévedt a tanszéki értekezletre, lett egy kis csönd, majd országos egyetemi tanárok, professzorok kezdtek tapsolni neki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Válságban a doki

A Vészhelyzet című amerikai filmsorozat „Kovács dokijának”, Goran Visnjic horvát… Tovább olvasom