Kisalföld logö

2018. 10. 24. szerda - Salamon 9°C | 14°C Még több cikk.

Csúcsminőséget hűségkártyával

Győr-Moson-Sopron - Máris másfélszer több cég csatlakozott a Kisalföld bevásárlónap-akciójához, mint áprilisban, s a hűségprogramhoz kapcsolódó kedvezményeket is több vevő vette igénybe. Valaki kamerát vett, valaki szekrényt, valaki ékszert, és annál is többen pedig vitték tovább az adott üzlet jó hírét.

A sikeres kezdet után jött a sikeres folytatás: a tegnapi bevásárlónap másfélszer több üzletnek jelentett forgalomnövekedést és legfőképpen reklámot. Olvasóink, akik felmutatták Kisalföld-hűségkártyájukat, a legtöbb helyen 20 százalékos kedvezményt kaptak az adott termékre, de volt, aki 30, 50 vagy akár 55 százalékot faragott le az árból. Nem kell mondani, hogy ez igen jó ajánlat manapság például egy műszaki árucikk esetében, akadt is vevő, aki aztán továbbviszi az üzlet jó hírét.

S nem csak a hírét: az Elattro Bútorházban szekrények, ülőalkalmatosságok keltek el, márpedig itt a 20 százalék tetemes összeget jelent. Délelőtt, amikor meglátogattuk a boltot, épp egy asszony mutatta fel hűségkártyáját, s már két bútorral is ˝barátságot kötött˝.

– Éppen kalkulálok, hogy mit mennyiért vennék, az biztos, hogy kedvezmény nélkül háromszor meggondoltam volna, hogy elvigyem-e ezt a gardróbszekrényt – mutat rá Berkes Lajosné a fenyőbútorra, amit teljes áron 98.400 forintért kínálnak, hűségkártyával tehát nem egészen 80 ezerért. Berkesné egy előszobai fali bútort is kinézett magának, amit több mint 3600 forinttal vehet meg így olcsóbban.

A péri Ónadi Gergely a laptopok iránt érdeklődött. Fotó: Krizsán
A péri Ónadi Gergely a laptopok iránt érdeklődött. Fotó: Krizsán

De volt, aki már reggel megvásárolta itt a régóta kinézett ruhásszekrényt, Szurdoki Béláné csak erre a keddre várt, mivel olvasott lapunkban a hűségnapról. Nem mindegy, hiszen a szekrény egyébként 135 ezerbe került volna, számoljunk le 20 százalékot. De volt olyan vevő is, aki kanapét vett, nem kis megtakarítással.

– Egy üzlet ilyenkor nem is annyira a hasznot, a tényleges forgalmat nézi, hanem azt, hogy számára ez mekkora presztízsnövekedést jelent – mondja a bútorház vezetője, Cittáró Gábor. – Önmagában az is nagy nyereség, ha sok látogató érkezik és mesélnek rólunk.

Berkes Lajosné a fenyőbútorok miatt várta ki ezt a keddet. Fotó: Krizsán Csaba
Berkes Lajosné a fenyőbútorok miatt várta ki ezt a keddet. Fotó: Krizsán Csaba

Hasonló tapasztalatokkal nyugtázta a bevásárlónapot Barabás József, a Sony Centrum vezetője is. Műszaki cikkek esetében manapság igen jó ajánlat a húszszázalékos kedvezmény, de így is megérte a boltnak a forgalomért és a kifizetődő reklámért. Nem húszfilléres árukról van szó, mégis vittek tegnap egy – teljes áron – 140 ezer forintos tévét, több csúcsminőségű videokamerát és beépíthető főző-sütő berendezést 127 ezer helyett 102 ezerért.

A drágább cikkek mellett természetesen igen nagy keletjük volt megyeszerte a pár ezer forintos áruknak:
szép számmal vettek kisebb ékszereket diplomaosztóra az Újvilág üzleteiben, Loren harisnyát a győri Bécsi udvarban vagy női farmert a Viktóriánál. Újabb példa volt ez a nap arra, hogy minden, ami vevőnek és eladónak egyaránt kedvező, egy kifelé vezető lépés a válságból.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Határátkelők: már néhányat átvettek

Régió - A rajkai és a hegyeshalmi régi határátkelőt már átvette a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., s a… Tovább olvasom