Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Csornai Nyárutó Fesztivál Mofém-találkozóval

Augusztus 26-án rendezik meg a csornai Nyárutó Fesztivált a termálfürdő területén. A programokon túl Mofém-találkozót is tartanak.
A csornai termál területén idén is megrendezik a Nyárutó Fesztivált. A szervezők kilencedik alkalommal várják a település vállalkozásainak, vállalatainak, intézményeinek, civil szervezeteinek dolgozóit. Abdai Imre főszervező-ötletgazda ezúttal számít az egykori „mofémosokra” is.
– A termálfürdőbe augusztus 26-án, szombaton kedvezményes jegyárakkal lehet belépni – tájékoztatott a rendezvényről Abdai Imre.

– Célunk továbbra is az, hogy egy kellemes családi napot tölthessenek el a csornaiak baráti, munkatársi körben. Nem maradnak el hagyományos versenyeink és lesz szépségkirálynő-választás is. Természetesen most is bográcsokban készítjük el az ebédet.
Abdai Imre egy régi elképzelését is megvalósítja idén. Az egykori Mofém dolgozóit várja találkozóra.
– Tíz évvel ezelőtt éppen a strandon tartottuk meg az első Mofém-napot. Azóta a gyár sajnos megszűnt, a dolgozók különböző területeken keresték a boldogulást. Most újra szeretném összehívni őket egy jó beszélgetésre, hogy együtt idézzük fel a közös éveket. Invitálom tehát mindazokat, akik valaha Mofém-alkalmazottak voltak – mondta a főszervező.
A rendezvényre cégek, intézmények, szervezetek a polgármesteri hivatal titkárságán jelentkezhetnek. A szervezésben idén a csornai önkéntes tűzoltó-egyesület is közreműködik, mivel az önkormányzattól ehhez támogatást nyertek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeresd a tested!

Nincs olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne az alakjával. Ám hiába szeretnél keskenyebb csípőt,… Tovább olvasom