Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Csorna

1 (0) Andráshida 1 (0)

Csorna, 200 néző. V.: Borbás.


Lőre – Szabados, Csik, Nagy Sz., Buti, Fenyő, Nyerges, Baán, Bárány, Tóth Z. (Bóna), Hollósi. Edző: Horváth László.
Osbáth – Sági, Koczor (Szíjártó), Török, Varga, Simon, Sámson, Bandics, Dobos, Pintér (Molnár), Kormos. Edző: Dobos Sándor.
Gsz.: Sági, ill. Bárány.
Az 5. percben egy bal oldali beadás után Sági fejelt közelről a hálóba. 1–0. A 29. percben hazai támadás után Fenyő elé került a labda, aki 24 méterről, váratlanul lőtt, de lövését Osbáth szép vetődéssel védte. A 71. percben egy rossz vendégpasszra csapott le Hollósi, eltolta a labdát a kifutó kapus mellett, aki elrántotta a lábát, 11-es. A megítélt büntetőt Bárány magabiztosan lőtte a jobb alsó sarokba. 1–1. A 78. percben egy gyors hazai támadás után Hollósi rúgta el a labdát a kifutó kapus mellett, de a visszafutó védők a gólvonalról mentettek.
Egy korán bekapott gól után a hazai csapat átvette a játék irányítását, de az első félidőben nem tudott kialakítani helyzetet a jól záró vendégvédelem mellett, majd a második félidőre még elszántabb hazai csapat lépett a pályára és sorozatos törekvéseit siker koronázta. Az osztály színvonalához képest jó mérkőzést látott a közönség (igaz, ehhez kellett egy jó képességű ellenfél is) és a hazaiak megérdemelten szereztek pontot, amely reményeik szerint elindítja őket a várva várt győzelmek felé.
Jók: Fenyő, Nagy Sz., Buti, Bárány, ill. Török, Dobos, Simon.
Horváth László: – Küzdöttünk, hajtottunk, győzelmet érdemeltünk volna.
Dobos Sándor: – Reális eredmény született egy jó iramú mérkőzésen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zamat-kávé és Szent Johanna

Milyen testi és szellemi táplálékkal éltek, hogyan töltötték hétköznapjaikat és gondolkodtak ötven… Tovább olvasom