Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Csorna

2 (1) Jánossomorja 0 (0)

Csorna, 300 néző. V.: Papp.


Lőre – Horváth I., Németh I., Buti, Nyerges, Jakab, Bárány (Fülöp), Jandó (Szabados), Baán, Bóna, Hollósi (Tóth Z.). Edző: Horváth László.
Pánczél – Plachy, Drobnitsch, Görgits, Göblyös, Nagy G. (Tóth T.), Zalka (Horváth J.), Németh I Zs., Németh II Zs., Szalka, Hegedűs. Edző: Lenzsér Zsolt.
Gsz.: Németh I., Tóth Z.
Kiváló labdarúgóidőben kezdődött a két szomszédvár találkozója, amelynek az első 20 percében csak a mezőnyben folyt a játék, enyhe vendégfölénnyel. Aztán a 21. percben egy hazai jobb oldali beadás után a hosszú sarkon érkező Németh I. talált a hálóba. 1–0. A 31. percben Bóna remekül fordult le őrzőjéről, majd ballal centikkel lőtt a hosszú sarok mellé. A 38. percben egy mélységből beívelt labdára Görgits érkezett, és fejese alig kerülte el a hazai kaput. A 67. percben Bóna remek ütemben ugratta ki Tóth Z.-t, aki a kifutó kapus mellett a hálóba pörgette a labdát. 2–0. A 70. percben Baán ívelt be jobbról egy szabadrúgást, Tóth Z. fejelt kapura, amit Pánczél bravúrral védett. A 93. percben egy vendégtámadás után Szalka tíz méterről bombázott a felső lécre.
A két szomszédvár „rangadója” alacsony színvonalú találkozót hozott.
Jók: Lőre, Németh I., Jakab, Baán, ill. Hegedűs, Drobnitsch.
Horváth László: – Idegesen, pontatlanul játszottunk az első félidőben, de sok futással és fegyelmezetten küzdöttünk, ezért megérdemelten nyertük a találkozót.
Lenzsér Zsolt: – Egy-nullás hazai vezetés után már sokkal jobban játszottunk, de a góllövéssel megint hadilábon álltunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Holttestek az utcán

Az iraki rendőrség 43, fejlövéssel megölt ember holttestét találta Bagdad utcáin az utóbbi 24 óra… Tovább olvasom