Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 12°C Még több cikk.

Csorna

3 (1) Büki TK 2 (1)

Csorna, 300 néző. V.: Schnellbach.


Lőre – Horváth (Nyerges Á.), Csík, Nagy Sz., Nyerges L., Jakab Á., Fenyő I., Bárány N., Tóth V., Baán Sz. (Németh I.), Hollósi. Edző: Horváth László.
Marton – Németh Á., Németh Z., Mester, Pomázi, Czenki, Pajor, Steiner, Nagy I. K., Niksz, Vinkovics. Edző: ifj. Molnár Károly.
Gsz.: Csik, Hollósi, Nyerges Á., ill. Nagy I. K., Vinkovics.
A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, de a kínálkozó lehetőségeiket még nem tudták értékesíteni, majd az első vendégek vezette akcióból a 30. percben Nagy I. K. megszerezte a vezetést. 0–1. A hazaiaknak nem szegte kedvüket a vendégek gólja, tovább támadtak, majd kapu előtti kavarodásból a 40. percben Csík révén egyenlítettek. 1–1. Az 55. percben Jakab Á. 35 méterről váratlanul lőtt, a labda a kapufán csattant. Az 59. percben Tóth Z.-t rántották le, a 18 méterről megítélt szabadrúgást Hollósi mesterien csavarta a jobb felső sarokba. 2–1. A 67. percben Hollósi remekül játszotta magát tisztára, az egyik vendégvédő lerántotta, de a jogos 11-es elmaradt. A 68. percben egy jobb oldali hazai támadás után Tóth hibázott nagy helyzetben. A 72. percben egy ártalmatlannak tűnő vendégtámadás után Vinkovics egyenlített. 2–2. A 78. percben a sokadik hazai szöglet után Nyerges Á. eszmélt leghamarabb és 10 méterről hálóba rúgta a hazaiak harmadik gólját. 3–2.
A mérkőzés összképét tekintve a hazai csapat megérdemelte a győzelmet, mert gólratörőbben játszott és sok helyzetet kialakított.
Jók: mindenki, ill. Nagy I. K., Németh Z.
Horváth László: – Jó csapat ellen hajtós, magas színvonalú mérkőzésen, három gólt rúgva megérdemelten nyertünk.
Ifj. Molnár Károly: – Ma mindent megtettünk a sikerért, pechünk volt, ilyen is van a futballban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Abigél kontra Harry Potter

Szabó Magda Abigélje J. K. Rowling Harry Potterjével kerül szembe A Nagy Könyv versenyben. Tovább olvasom