Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Csíki mákos puliszkagaluska

Hozzávalók: 15 dekagramm kukoricadara, liszt és búzadara, 10 dekagramm vaj, 15 dekagramm darált mák, 10 dekagramm porcukor, 3 evőkanál kristálycukor.

A kukoricadarát, lisztet és búzadarát összekeverjük, majd 8 deciliter forrásban lévő cukros vízben állandóan kevergetve sűrűre főzzük. Ezután a masszát olvasztott vajba mártogatott evőkanállal egy tűzálló tálba szaggatjuk, megöntözzük a maradék vajjal és a tetejét megszórjuk a porcukorral elkevert darált mákkal. Frissen tálaljuk.

Csapó Ernőné, Győr

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pintér a Vasas edzője

labdarúgás

A Vasas vezetősége megállapodott Pintér Attilával, így a jövőben ő lesz… Tovább olvasom