Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Csepeli kettős gyilkosság: újabb nyomozást rendeltek el

Újabb nyomozást rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a múlt heti csepeli kettős gyilkosság kapcsán. A most indított külön eljárásban a bűncselekmény hátterében húzódó elszámolási vitát vizsgálják.

A rendőrség tájékoztatása szerint a BRFK gazdaságvédelmi főosztálya sikkasztás gyanúja miatt, egyelőre ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást. A kettős emberölés indítékainak vizsgálata közben a nyomozóknak több tanú is azt mondta, hogy a már előzetes letartóztatásban lévő gazdasági igazgató-helyettes és az iskola vezetője között régóta elszámolási vita volt.

A rendőrség közleménye szerint erről tanúskodik a fiatalabb áldozatnál talált magnófelvétel és az iratok is. Az intézmény vezetője a pénzügyi vita ellenére a rendőrségen nem tett feljelentést, inkább elbocsátotta a gazdasági vezető-helyetest az állásából. A rendőrség a gyilkosságtól teljesen elkülönítve, önálló eljárástban vizsgálja a sikkasztás körülményeit. A nyomozók vasárnap tanúkat hallgattak meg már az új ügyben is, és iratokat foglaltak le az alapítványtól. Ezeket igazságügyi pénzügyi szakértő vizsgálja majd meg. Úgy tudni, hogy a gazdasági igazgató-helyettes és a gyilkossággal gyanúsított gondnok 3-4 millió forintot sikkasztott az iskolától, és éppen ezért bocsátották el őket a munkahelyükről.

Korábban:

Újabb nyomozást rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a múlt heti csepeli kettős gyilkosság kapcsán. A Független Hírügynökség információi szerint az újabb nyomozás középpontjában az a sikkasztás áll, mely a bűncselekmény motivációjaként merült fel.

A gyanú szerint a már előzetes letartóztatásban lévő gazdasági igazgató-helyettes és a gyilkossággal gyanúsított gondnok 3-4 millió forintot sikkasztott az iskolától, úgy tudni, őket éppen ezért bocsátották el munkahelyükről. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy a nyomozást a rendőrség hivatalból rendelte el, nem az iskola vezetése tett feljelentés.

Olvasóink írták

  • 1. matriné 2009. január 13. 16:06
    „Nocsak nem több MSZP-st keresnek? Van még bőven ebből a fajtából!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elrendelték a szmogriadót Miskolcon

Bár már vasárnapra elérte a szálló por koncentrációja a riasztási küszöbértéket, csak hétfőn… Tovább olvasom