Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 27°C Még több cikk.

Családi tragédia Hajdúszoboszlón: az anya búcsúlevele alapján találhattak rá a kisfiúra

A feleség felvágta az ereit. Halála előtt azonban még levelet hagyott hátra.
Egy korábban sikeres, ám aztán vakvágányra tévedő férfi elkeserítő története rajzolódik ki a hajdúszoboszlói családi dráma hátterében. A 45 éves B. László múlt pénteken tűnt el 6 esztendős kisfiával, Milánnal. Tegnap aztán jött a sokkoló hír: a férfit és gyermekét a Keleti-főcsatorna közelében holtan találták, László felesége a hajdúszoboszlói, Szilfákalja utcai otthonukban végzett magával.

A Bors több olyan emberrel be­szélt, akik jól ismerték a családot. Egyikük azt mondta, hogy múlt pénteken még látták az évnyitón Lászlót és kisfiát.

Milán most lett volna első osztályos. Az évnyitóra Laci vitte el, később pedig még láttuk őket együtt, amint kifelé bicikliznek a városból. Úgy hallottuk, hogy a Keleti-főcsatorna közelében volt a hétvégi házuk. Senki sem gondolta, hogy mire készül Laci

– tette hozzá az ismerős.

Egy másik barát arról számolt be, hogy László felesége, Bea pénteken még dolgozott. Alighanem ő jelenthette be férje és kisfia eltűnését, majd talán kaphatott egy üzenetet Lászlótól, amelyben a családfő leírta, hogy mire készül. Az asszony ezután végezhetett magával. De ezek egyelőre csak találgatások, az orvosszakértő fogja megállapítani a családtagok halálának pontos időpontját és sorrendiségét - írja a lap.
 
László és Bea több mint 15 éve voltak házasok. Forrás: borsonline.hu

A Bors úgy tudja, hogy a feleség felvágta az ereit. Halála előtt azonban még levelet hagyott hátra, ebben pontosan megjelölte a helyet, ahol a rendőrség rálelhet fia és férje holttestére. A rendőrség egyelőre semmilyen értesülést nem kommentál. Azt az elsődleges szakértői vélemények már megerősítették, hogy a férfi és a nő önkezével vetett véget életének, míg a kisfiú gyilkosság áldozata lett. Hajdúszoboszlón az a hír terjedt el, hogy László mérget itatott Milánnal, majd felakasztotta magát.
A 24.hu azonban úgy tudja, fulladás okozta a kisfiú halálát - elsődlegesen ezt állapította meg a szakértő -, vagyis eszerint mégsem méreggel ölték meg a 6 éves gyermeket.

Végh József kriminálpszichológus szerint a hajdúszoboszlói apa úgynevezett kiterjesztett öngyilkosságot követett el.

Az ilyen esetekben az elkövetőben nagyon erős a gondoskodás vágya a gyermeke iránt, ám saját életét kilátástalannak tartja. A gyermekét nem meri másra bízni, ezért inkább vele is végez.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

17 milliárdból negyven lőteret építenek 2017-18-ban

17 milliárdból negyven lőteret építenek 2017-18-ban
Ezen felül még további 67 pályával számol a programot kezelő Nemzeti Sportközpontok-Honvédelmi… Tovább olvasom