Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Csak Firtl, Sárdy

és Friedl indulása biztos

A soproni választási bizottság kezdeményezte az OVB-nél az időközi választást. A novemberi választáson indult pártok és jelölő szervezetek ismét megmérettetik jelöltjeiket.
A Fidesz és az MSZP biztosan állít jelöltet a várhatóan áprilisban sorra kerülő időközi választáson. Ez előbbi Firtl Mátyást indítja, az MSZP még nem döntött a személyről. A kisebb pártok is újra ringbe szállnak, csak az a kérdés, régi vagy új jelölttel.
– Élvezem a MIÉP elnökének bizalmát, ezért erkölcsi kötelességemnek érzem, hogy ismét elinduljak a választáson a képviselői mandátumért – jelentette ki Sárdy Barbara. – Az országnak és Sopronnak is szükség van ugyanis arra a szellemiségre, arra a radikális nemzeti erőre, amit a MIÉP képvisel.
Ismét ott lesz az indulók között dr. Friedl László Mihály is, független jelöltként, de immár a Magyar Vidék és Polgári Párt támogatásával. Véleménye szerint akkor is szükség van a választásra, ha költséges, ugyanis ez a demokrácia alapfeltétele.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

211 milliárd már a spájzban van

211 milliárd forint már a spájzban van – összesen ennyi európai uniós támogatást ítéltek meg a hazai pályázóknak a csatlakozás óta. A Nemzeti Fejlesztési Hivatal (NFH) összesítése szerint január 5-ig 4670 pályázó összesen 211 milliárd 635 millió forintot nyert, ami azt jelenti, hogy a teljes keret csaknem egyharmadát, 31,35 százalékát már lekötötték. Idén újabb hatvan pályázatot írnak ki. Tovább olvasom