Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Csajok a csúcson 2 (Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe)

A Csajok a csúcsonból megismert három barátnő leérettségizett, és most egyetemre készülnek, ráadásul különböző problémák miatt el kell költözniük otthonról. Együtt szeretnének lakni, de nincs elég pénzük egy három hálószobás lakásra, más megoldást kell keresniük, és rögtön támad egy zseniális ötletük: gazdag fiúkat kell találniuk, akiknek nagy lakásuk is van.
rendező
: Peter Gersina
forgatókönyvíró: Maggie Peren
producer: Molly von Fürstenberg, Viola Jäger, Harald Kügler

szereplő(k):
Diana Amft (Inken)
Karoline Herfurth (Lena)
Jasmin Gerat (Lucy)
Max Riemelt (Flin)
Sebastian Ströbel (Sebastian )
Max von Thun (Johan)
Florian David Fitz (Lukas)
Simon Verhoeven (Paul)

A film sztorija

A Csajok a csúcson című filmből megismert három barátnő leérettségizett, és most egyetemre készülnek, ráadásul különböző problémák miatt el kell költözniük otthonról.

Ez az, amit úgy szoktak mondani, hogy kirepülni a szülői házból - Inkennek azonban nehézségei támadnak az elköltözéssel. Barátnőivel, Lucyval és Lenával szeretne együtt lakni, de nem futja nekik egy három hálószobás lakás bérleti díjára. Más megoldást kell keresniük, és rögtön támad egy zseniális ötletük: gazdag fiúkat kell találniuk, akiknek nagy lakásuk is van.

Nekilátnak a keresésnek, de sürget az idő, így kénytelenek megelégedni egy kis, lerobbant lakással, amelynek szobái szekrény méretűek.

A fiúkkal sincs nagyobb szerencséjük: Lucy és Lena olyan fiúkba szeret bele, akik nem azok, amiknek látszanak, míg Inken dominát játszik szomszédjával, aki imádja, ha meg van kötözve, és nem veszi észre azt a fiút, aki szerelmes belé...

A lányok hamarosan fontossági sorrendet állítanak fel a lakást és a fiúkat illetően, és persze rájönnek, hogy akármilyen lyukat meg lehet osztani azokkal, akiket kedvelnek, és lehet, hogy a fiúk füllentenek és csalnak, ráadásul sosem viszik le a szemetet, de ha helyén van a szívük, akkor ezzel együtt megérdemlik, hogy szeressék őket... www.port.hu

Kritikák

mozinet.hu - Bazsi

"Nos, hogy a történet kellően bugyuta és egyszerű, az még a kisebbik baja a filmnek, hiszen a tinimagazinokon felnőtt generáció számára még akár hiteles is lehetne. Ám sokkal problémásabb, hogy a vígjátéki megjelölés egyáltalán nem illik rá. A vígjátékon ugyanis nevetni szokás, felhőtlenül kacagni, vagy legalább mosolyogni, ám a Csajok a csúcson 2. még ez utóbbi minimális követelménynek sem képes megfelelni. A poénokért felelős személyeket nyilvánvalóan szabadságolták a forgatás idejére, ugyanis vajmi kevés nevetnivaló akad a másfélórás játékidő folyamán. Üvegajtóra felkenődés, cikis szemüveg, béna grimaszok a humor fő forrásai, melyek azért a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetőek minőséginek, vagy netán eredetinek. Végső mentségként azért jegyezzük meg, hogy a pikánsabb humor képviseletében azért akad néhány értékelhetőbb jelente, és jó pontot jelent az a tény is, hogy az alkotók legalább nem akarták többnek beállítani a filmjüket, mint ami."
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
A film hivatalos magyar honlapja
IMDb.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barokk Nosztalgiák 2004 - Jegyelővétel

Tovább olvasom